ay da küçükmüş tosbaa altını bağlıyorum deyınce meraklandım
Çıkıyorum ben kızçeleerİyi geceler size
Canım eşim uyumaya gitti,oğlumda uyuyacak süt verdim altını değiştirdim
Yoksa burdayım ben here yere yetişirimBakmıyorsunuz ki asıl siz benle ilgilenmiyorsunuz
Çocuk düşünüyorsun,istiyorsun ya ondan
Nereye kaçıyorsun ödev yapıyorduk
Aslında bez konusunda tembel çıktı ablaları 2 yaşında öğrenmişlerdi1-2 hafta temizlik yapacağım sonra o işi halletmem lazım
Aslında bez konusunda tembel çıktı ablaları 2 yaşında öğrenmişlerdi1-2 hafta temizlik yapacağım sonra o işi halletmem lazım
Çıkıyorum ben kızçeleerİyi geceler size
canım ben bu ara kütüphanede yoğunum geldiğim zamanlar azcık topiğe yazıyorum akşamları da gelmiyorum yorgun oluyorum cuma akşamları işte yarın tatil diye. Yoksa ilgilenmez miyiz hayatım yaa..
evet yaa zaman yaklaştıkça stres oluyorum iki gündür midem başladı mesela.
Şimdi merkez aıld burada acıbadem de. Kendi dr yapmayacak ama yapacak olan doktorda iyi ancak embryolog pek tecrübeli değil gibi 2011 gibi yüksek lsşansı bitmiş tıp fakültesinde ne kadar işlem yaptı orada da bilmiyorum pek tanınmış biri değil araştrdı bilgi yok merkez çok yeni ben yaz sonu gibi yaptırcam o zamana kadar yaptıran pozitif alan olsa rahatlıcam. Bir de Bursa acıbadem var 2 saat yol ama oraya gitmem için 2 hafta iznim dışında 2 haftada ücretsiz almam lazım kontrollere şehir dışuına gideceğim için sonrada 2 hafta evde dinlemem lazım ya 2 günde bir git gel yapıcaz ki tüm günümüzü alır ya orada bir otelde kalıcaz 2 hafta o da zor rahat edemem. Aklıma yatmıyor başka şehire gitmek o yüzden burada yaptırcam sanırım eşim sen bilirsin ben bursaya da giderim diyor ama aynı şehirde olursak rahat olruum hiç olmazsa sen ne diyorsun bursadakiler daha deneyimli ama git gel otel falan çok stresli iş. :26:
bende bursadayım jınemed te yaptırdım asıl merkez istanbul doktorum oldukça başarılı tekzen çamlıbelin öğrencısıcanım ben bu ara kütüphanede yoğunum geldiğim zamanlar azcık topiğe yazıyorum akşamları da gelmiyorum yorgun oluyorum cuma akşamları işte yarın tatil diye. Yoksa ilgilenmez miyiz hayatım yaa..
evet yaa zaman yaklaştıkça stres oluyorum iki gündür midem başladı mesela.
Şimdi merkez aıld burada acıbadem de. Kendi dr yapmayacak ama yapacak olan doktorda iyi ancak embryolog pek tecrübeli değil gibi 2011 gibi yüksek lsşansı bitmiş tıp fakültesinde ne kadar işlem yaptı orada da bilmiyorum pek tanınmış biri değil araştrdı bilgi yok merkez çok yeni ben yaz sonu gibi yaptırcam o zamana kadar yaptıran pozitif alan olsa rahatlıcam. Bir de Bursa acıbadem var 2 saat yol ama oraya gitmem için 2 hafta iznim dışında 2 haftada ücretsiz almam lazım kontrollere şehir dışuına gideceğim için sonrada 2 hafta evde dinlemem lazım ya 2 günde bir git gel yapıcaz ki tüm günümüzü alır ya orada bir otelde kalıcaz 2 hafta o da zor rahat edemem. Aklıma yatmıyor başka şehire gitmek o yüzden burada yaptırcam sanırım eşim sen bilirsin ben bursaya da giderim diyor ama aynı şehirde olursak rahat olruum hiç olmazsa sen ne diyorsun bursadakiler daha deneyimli ama git gel otel falan çok stresli iş. :26:
hayirli geceler kizlar kim var kim yok bakiyim
hayirli geceler kizlar kim var kim yok bakiyim
İyi gecelerBen hamileyim canım uykum geldi
Evet öyle birde 2 yaşını ağustosta doldurdu yazları evde olmayınca alıştırmak zor oluyor..Bu yıl daha iyi biliyor herşeyi memlekete gitmeden alıştırmalıyım orda olmuyorerkekler her konuda gerıden geliyor
bu yaz öğrensın kendısınede kolaylık olur arkada koca şeyle dolaşmaz
canım çocuktan çocuğa değişiyor işte bazısı öğrenmek istemiyor inatla öğrenir öğrenir bu yaz halledersin sen bu işi
iyi geceler canımm
Rabia gel ödev var
İyi geceler
Evet öyle birde 2 yaşını ağustosta doldurdu yazları evde olmayınca alıştırmak zor oluyor..Bu yıl daha iyi biliyor herşeyi memlekete gitmeden alıştırmalıyım orda olmuyor
Evet canım mutlaka olmalı
Hoşgeldin nehaber
Rabişş hoşgeldin gel gel ödev varrr valla tam zamanında geldinn nerelerdesin napıyorsun karşılaşamıyoruz hiçç
Ben hamileyim canım uykum geldi
erkekler her konuda gerıden geliyor
bu yaz öğrensın kendısınede kolaylık olur arkada koca şeyle dolaşmaz
Yok canım takılıyorum hangi birine yetişeceksiniz
Haklısın canım stres oluyor insan hakkında hayırlısı olsun inşaallah biraz rahat olmaya çalışEvet aynı şehirde olsa daha iyi olur
bende bursadayım jınemed te yaptırdım asıl merkez istanbul doktorum oldukça başarılı tekzen çamlıbelin öğrencısı
Selamnasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?