Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

yarinda sen yazarsin ödesiriz gerci ben korku hikayelerine filmine bayilirim

canim ben kaciyorum saat 1,30 geciyor daha dila hanimi izlicem :126:

Ben de sevgi hikayeleri yazarımGece tırsarım eşim yok evde küçüklerle annesine gitti, kovdum onu git annenin evine dedim:
İyi geceler + iyi seyirler canım

Selam arkadaşlarım uzun zamandır gelemiyorum 1 aydır annemdeydim giremedim nasılsınız
Ben pek iyi değilim canım sıkkın keyfim yok pek hiç bir şey yapasım yok öpüyorum hepinizi sena dan vakit buldukça gireceğim inşallah

Hoş geldin canım
Umarım iyisindir sakıncası yoksa bi sorunmu var:26:

Ben geldim
Bu gün biraz ev düzene girdi kızlar
Heryeri temizledim hakıkatende wc temizleyinçe herseye değdi
Yorulduğumu oturunca anladım şidiye kadar bitireyim diye paraladım ama bitti
Yarında anneler günü onun için alış verişe çıkarım herhalde siz neler düşündüz tiyo verin bakayım

Son düzenleme:

Hadi gözün aydın canımBen de yeni oturdum daha sabahtan beri

Vuslatım geldin miödevin başladı tatlım müsait misin 34221yapmayan top

iyi canım sevindim evinin düzene girmesini artık. Valla anneme birşeyler almıştım İstanbul'a gittiğimde. Kaynanamda kendisi gazeteden bir ayakkabı beğenmiş onu aldık sipariş ettik daha doğrusu gelecek numarası ama hediye istemem pahalı dedi razı edemedim onu almaya parsını veririm diye tutturdu üstüne başına da o gelmeden alamıyorum o da yürüyemiyor uzun süreli çiçek alıcam herhalde çok seviyor çiçekleri bahçesi dolu yani. Ayakkabı gelmiş mağazaya yarın gelebilirse gidicez gezerix bir de yemek ısmalarlarız beğendiği birşey olursa da alırız.

iyi akşamlar kardelenn canımm yapamazsınn diyordun 20 sayfayı gördün müü nasıl yaptımmm

Aferin tatlişkom

Ben de bugün eşimin kuzeninin eşine gittim bize yakın oturuyolar bi kıymalı börek 2 poğaça ve patates salatası yedim

Anneme düdüklü tencere aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…