Yine de senin kadar değilim canım börek poğaça söz konusu oldu mu götürürüm ben
efet deprem oldu işte birkaç saniyr vurdu burada sandalye de oturuyordum acaba mı dedim ama hızlandı bir bağırdım eşime o arada geçti zate tüm gece birşey görmedim ama sabah uyandım biraz daha uyuyayım dedim o arada gördüm çok kötüydü
Onları ben de seviyorum ama az yerim
Geçmiş olsun canım ya deprem:18::18:
Yine de senin kadar değilim canım börek poğaça söz konusu oldu mu götürürüm ben
efet deprem oldu işte birkaç saniyr vurdu burada sandalye de oturuyordum acaba mı dedim ama hızlandı bir bağırdım eşime o arada geçti zate tüm gece birşey görmedim ama sabah uyandım biraz daha uyuyayım dedim o arada gördüm çok kötüydü
Hoşgeldin canımNehaber
Ellerine sağlık canımDün deprem oldu dedin sanki etkilenmişsin
İyiyim ben de canım teyzenle kuzenin mi gelmişti
Ben kilo almak için sürekli poğaça börek beslensem ne olur bir de et balık hiç hayır demem
valla sorma çok korktum bir an boşta da bulundum zaten sonra rasathaneden baktım merkez burasıymış zaten ondan öyle vurmuş. neyse ki uzun sürmedi baya sallardı.
iyiim nevosum sen nasılsın
evet canım bende eve yeni geldimm erken kalktıgımdan basım agrıor
Geçmiş olsun canım
iyiim nevosum sen nasılsın
evet canım bende eve yeni geldimm erken kalktıgımdan basım agrıor
Evet canım merkez orası olduğu için çok sallanmışsınız:18::18:
deprem nerde olmuss:18::18::18:
saolasın canım bi tane hap içsem ii olacak sanırım
çok sallanmadı aslında biraz vurdu geçti yani hızlandı biraz bitti ama yine de ürkütücü tabi oysa sadece 3.3 yani. İstanbulda o kadar şiddette deprem bitmek bilmemişti ama o zaman giriş katındaydık hemen çıkmıştık deprem devam ederken süt katta olsak tüm depremi yaşardık yine de o zamandan sonra yatağına yattıkça yatak sallanıyor sanırdım deprem olyor diye uyanırdım ay hatırlamak bile istemiyorum.
Burada Eskişehir'de canım ama çok kısa sürdü.
Oyumu kullandım
çok sallanmadı aslında biraz vurdu geçti yani hızlandı biraz bitti ama yine de ürkütücü tabi oysa sadece 3.3 yani. İstanbulda o kadar şiddette deprem bitmek bilmemişti ama o zaman giriş katındaydık hemen çıkmıştık deprem devam ederken süt katta olsak tüm depremi yaşardık yine de o zamandan sonra yatağına yattıkça yatak sallanıyor sanırdım deprem olyor diye uyanırdım ay hatırlamak bile istemiyorum.
Burada Eskişehir'de canım ama çok kısa sürdü.
Vuslat gelene kadar biz bitiricez zaten onun ödevini
Offff o depremi hiç hatırlatma yeni evliydik biz
iyi yaptınn kime kullandın ben erişteye verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?