İyi akşamlar canım naber
Tabi kuzum ne zaman istersen aç aç olmazo zaman bakarız sayfa sayısına sen git top olmazsın benden izin
İyi akşamlar
Aferin tatlişkom
Ben de bugün eşimin kuzeninin eşine gittim bize yakın oturuyolarbi kıymalı börek 2 poğaça ve patates salatası yedim
Anneme düdüklü tencere aldım ben
İyiyim canım bugün gezmeye gittim gördün müİyiyim canım sağol bende yeni oturdumSen nasılsın
Tamam canım görüşürüzBen gidip enerji toplayayım o zaman Çayımı alıp gelirim ödeve
İyi akşamlar canım1-2 saat sonra görüşürüz canım
rekor kırmışsın kardelen yaa..
Ya ben de iştahsızım bu aralar yiyeyim klo almayalıyım dedikçe yiyemiyorum yaa eşim kursa gitti sabah uyudum ben kalktım yumrta kırdım yarısını yiyemedim sonra akşam yemek yedik bir tabak bezelyeyi bitiremedim ama bir kase dondurma yedim. Akşam ilerleyen saatlerde de muzlu süt yapıcam içmeye zorlucam kenddimi
güzel hediye olmuş canım. Güle güle kullansın.
Tamam canım allahtan birşey olmazsa ben buralardayımBen gidip enerji toplayayım o zaman Çayımı alıp gelirim ödeve
İyi akşamlar canım1-2 saat sonra görüşürüz canım
İyiyim canım sağolnevoşş iyi akşamlar naberrr
İyiyim canım bugün gezmeye gittim gördün mübi sürü de şey yedim
Tamam canım görüşürüz
Benim için rekor
Sen stres yaptın iyice ondan yiyemiyosun
Tamam canım allahtan birşey olmazsa ben buralardayım
İyiyim canım sağolBugün çocukları sirk vardı oraya götürdüm Sen nasılsın
Gördüm maşaallahHepsi sevdiklerin afiyet olsun
Sağol canım
Nevoşum sevgili yardımcımben burda olmazsam vuslatın ödevi vuslat gelince başlayacak 15 sayfa yapacak ayağı alışsın sen ilgilenirsin
İyiyim canım bugün gezmeye gittim gördün mübi sürü de şey yedim
Tamam canım görüşürüz
Benim için rekor
Sen stres yaptın iyice ondan yiyemiyosun
Tamam canım allahtan birşey olmazsa ben buralardayım
İyiyim canım sağolBugün çocukları sirk vardı oraya götürdüm Sen nasılsın
Gördüm maşaallahHepsi sevdiklerin afiyet olsun
ben geldimmmmmm:119::119::119::119::119::119:
valla bilmiyorum ki gerçi normalde bende çok yiyen biri değilim ama sabah sandviçimi yerim öğlen ve akşam pek yemiyorum kuruyemiş, pekmez, muzlu sütler falan desteklicem işte. Açmam lazım iştahımı yaa yok kilo alamıyorum. Sevdiğim bir yemek olunca yine iyi yiyorum ama şöyle böyle seviyorsam hiç yemiyorum nerdeyse.
iyi yapmışsın canım eğlenmişlerdir. İyiyim bende evdeydim hava yağmurlu sildim süpürdüm çamaşır yıkandı astım nevresim değiştirdim falan işte ama hep uykuluyduım bugün havadan herhalde kafamı koltuğa koydukça uyudum. Dün akşam kısa süreli deprem oldu burada baktım merkezde burasıymış kısa da olsa baya vurdu eşim uyuyordu seslendim falan ona amöa geçti burada yazıyordum hatta ödev yapıyorum. Birşey değil ödeb yapıcam diye gidicemmsabahta kabus gördüm çok şiddetli deprem oluyordu inemiyordum da :26:
Hoşgeldin canım naber
Hoşgeldinnn
Hoşgeldin canımben geldimmmmmm:119::119::119::119::119::119:
valla bilmiyorum ki gerçi normalde bende çok yiyen biri değilim ama sabah sandviçimi yerim öğlen ve akşam pek yemiyorum kuruyemiş, pekmez, muzlu sütler falan desteklicem işte. Açmam lazım iştahımı yaa yok kilo alamıyorum. Sevdiğim bir yemek olunca yine iyi yiyorum ama şöyle böyle seviyorsam hiç yemiyorum nerdeyse.
iyi yapmışsın canım eğlenmişlerdir. İyiyim bende evdeydim hava yağmurlu sildim süpürdüm çamaşır yıkandı astım nevresim değiştirdim falan işte ama hep uykuluyduım bugün havadan herhalde kafamı koltuğa koydukça uyudum. Dün akşam kısa süreli deprem oldu burada baktım merkezde burasıymış kısa da olsa baya vurdu eşim uyuyordu seslendim falan ona amöa geçti burada yazıyordum hatta ödev yapıyorum. Birşey değil ödeb yapıcam diye gidicemmsabahta kabus gördüm çok şiddetli deprem oluyordu inemiyordum da :26:
güsel bi gündüü iyiimm canım sen nasılsın
hoş buldum nasılsınn
Aynı ben işte
Hoşgeldin canımNehaber
Ellerine sağlık canımDün deprem oldu dedin sanki etkilenmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?