Günaydınnnnnn
Kocam uyandı yaaaa
Lakecim nice yıllara
Handan abla geçmiş olsun
Datlum berrinim tanem
Çıkıyorum gelirim
Gunaydin
Mutlu yillarin olsun,DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN...Nice guzel yaslara
günaydın canım. doğum günün kultu olsun. kaç oldun bakıyımGünaydın kızçeleriiiiiimmmmm
Bugün benim doğum günüm
sen nerdesin yaa izmir filanmı yoksa
günaydın canım. doğum günün kultu olsun. kaç oldun bakıyım
yok abla . manisada kalırken haftda , iki haftda bi gezmeye giderdik. ordan biliyom. eşim bekarlığnın büyük kısmını izmirde geçirmiş hala İzmir sevdası vardır , anacığını bi hale yola koylaım belki yine taşınmak ister
Günaydınnnnnn
Kocam uyandı yaaaa
Lakecim nice yıllara
Handan abla geçmiş olsun
Datlum berrinim tanem
Çıkıyorum gelirim
sağol canıııım ,29 oldum yirmili yaşlarımın son demlerini yaşıyorum
bu arada ben haftasonu çadır kampına gittim,2 gün aralıksız yağmur yağdı ama çok zevkliydi ya.
2 ye kadar oturduk gece ateşin başında ,sonra çadıra gittim ama donuyorum.Ne kadar kıyafet götürdüysem hepsini giydim 2 uzun kollu bluz 2 hırka giydim uyku tulumunun içine girdim ,bu sefer ısındım boynuma falan da şalımı sardım.Sonra uyumuşum ama çok güzeldi.Gece sadece yağmurun sesi ve baykuş sesleri vardı.
Grup da çok iyiydi ya ,insanlar süperdi.
Resimleri genelde fotoğraf makinemle çektim ama işe getirmeyi unutmuşum yarın çadırımın fotoğrafını paylaşırım.
üzülme , kocasının sesini duyunca feleğini şaşırdı,
iyi yapmışın hala gençken30undan sonra romatzmaların azacak yapamayacaktın ( ben yapamıyom ya eccik kızdarıyım dedim )
iyi yapmışın hala gençken30undan sonra romatzmaların azacak yapamayacaktın ( ben yapamıyom ya eccik kızdarıyım dedim )
Günaydın kızçeleriiiiiimmmmm
Bugün benim doğum günüm
kız sen sevilmeyecek hatunmusun,
kız lakeye dedim. sen niye alınıyonhicte bile kirka yaklastim ama yapabiliyom hala herseyihem artik 40 li yaslar makbulmus bikerem
yap yap,gençlik gibisi var mıay evet ya bu sene yapabildiğim en ekstrem şeyleri yapayım bari 30 umdan sonra belim yanım tutmayıverir
buralarda duramam artik,gidiyorum..Kardelen onu cok sevdigimi soylersiniz
kız lakeye dedim. sen niye alınıyon35 insen sonra alıngan oluyo insan galiba
ayrıca sen keisnlikla yaşını göstermiyon methettirme şimdi bana kendini
ben hep alingandim kiz yasla ilgisi yok
methet beni ihtiyacim var bu aralar :78::78::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?