Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydın kızçeleriiiiiimmmmm

Bugün benim doğum günüm
günaydın canım. doğum günün kultu olsun. kaç oldun bakıyım
sen nerdesin yaa izmir filanmı yoksa

yok abla . manisada kalırken haftda , iki haftda bi gezmeye giderdik. ordan biliyom. eşim bekarlığnın büyük kısmını izmirde geçirmiş hala İzmir sevdası vardır , anacığını bi hale yola koylaım belki yine taşınmak ister

sağol canıııım ,29 oldum yirmili yaşlarımın son demlerini yaşıyorum

bu arada ben haftasonu çadır kampına gittim,2 gün aralıksız yağmur yağdı ama çok zevkliydi ya.
2 ye kadar oturduk gece ateşin başında ,sonra çadıra gittim ama donuyorum.Ne kadar kıyafet götürdüysem hepsini giydim 2 uzun kollu bluz 2 hırka giydim uyku tulumunun içine girdim ,bu sefer ısındım boynuma falan da şalımı sardım.Sonra uyumuşum ama çok güzeldi.Gece sadece yağmurun sesi ve baykuş sesleri vardı.
Grup da çok iyiydi ya ,insanlar süperdi.
Resimleri genelde fotoğraf makinemle çektim ama işe getirmeyi unutmuşum yarın çadırımın fotoğrafını paylaşırım.

iyi yapmışın hala gençken 30undan sonra romatzmaların azacak yapamayacaktın ( ben yapamıyom ya eccik kızdarıyım dedim)

iyi yapmışın hala gençken 30undan sonra romatzmaların azacak yapamayacaktın ( ben yapamıyom ya eccik kızdarıyım dedim)

hicte bile kirka yaklastim ama yapabiliyom hala herseyi hem artik 40 li yaslar makbulmus bikerem

hicte bile kirka yaklastim ama yapabiliyom hala herseyi hem artik 40 li yaslar makbulmus bikerem
kız lakeye dedim. sen niye alınıyon 35 insen sonra alıngan oluyo insan galiba

ayrıca sen keisnlikla yaşını göstermiyon methettirme şimdi bana kendini

kız lakeye dedim. sen niye alınıyon 35 insen sonra alıngan oluyo insan galiba

ayrıca sen keisnlikla yaşını göstermiyon methettirme şimdi bana kendini

ben hep alingandim kiz yasla ilgisi yok

methet beni ihtiyacim var bu aralar :78::78::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…