Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

sen gitsen maxinin yanina hem ceza yemeyede alisirsin böylelikle
anladim canim sagol orayi biliyorum ,bende bu akis ne diyordum
ben gidemem bircok sebepten oturu:
1-ben ceza almistim onceden ceza almayi biliyorum
2-editorum ben gidemem mapus damlarina
3-senin daha cok bos vaktin var
4-iyi ebelik yapacagini dusunuyorum maxime

Günaydın ablacımDişi yaptıramadın mı:18::18:

gunaydin kizlaarrr

Kızlarr dün çok yoğundum kafamı kaldıramadım öğrenci yoğunluğu vardı bol bol fiş girdim midem de ağrıyordu son 15 dk bir baktım çıktım eve gittim yemek yedik koltuğa uzandım uyumuşum dalmışım kalktım yemek yaptım ama hep uykuluydum ütüm de bugüne kaldı yarında dr gidicem randevu aldım tüp için ön görüşmeye.

Afiyet olsunAkşam yemeğimi

Akşam yemeği evettt

Daha vakit var nasılsa yaparım bişiler hemennn

selam tekrardan , hanım abla oş geldin, diş kalmış, nevoş hoş geldin.
bak şu makxmin yaptığına olacak işmi, bade de gitmiş

Sorma ya kaldı başka sefere artık gitti ikiside tutamadılarçenelerini

ben gidemem bircok sebepten oturu:
1-ben ceza almistim onceden ceza almayi biliyorum
2-editorum ben gidemem mapus damlarina
3-senin daha cok bos vaktin var
4-iyi ebelik yapacagini dusunuyorum maxime

gunaydin kizlaarrr

günaydın lizammmmm

ben kilo veremiorum ac duramıorum cok morelim bozuk bu konudaa ortaamm bi el uzat banaa

ben kilo veremiorum ac duramıorum cok morelim bozuk bu konudaa ortaamm bi el uzat banaa

ahh bende yiyebilsem keşke benim de kilo almam lazım ama yiyeyim dedikçe bu seferde midem başladı ağrıyor bulanıyor ne yesem çıkıyor off valla yaaa..

Canım benimde aynı dertten müztaribim ama biyerden başlamak lazım böyle yemeye devam edersek olduğumuzun üstünde kiloda olacağız ben düşündükçe çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…