iyidir canım sağol canım evet canım teşekkür ederim seninde kızın kocaman olmuş güle güle büyütnaıl gidiyor hayat:13:
iyiyim çok şükür benimkiler yatak odasına geçti azcık takılayım didim kızı yaramaz babası ondan yaramaz kafam şişti
bunları boşuna kafana takma babaanne ayrı anne ayrı bak benim kızımıda babaanne büyüttü ama şimdi beni ve babaannesini ayırt edebiliyor emek hiçbirzaman boşa gitmez
Canım sahiden teselli etmiyorum biraz büyüsün o farkı bilecek sen boşa üzüyorsun kendini
İyi yapmışsın biraz kendin takıl
İyi geceler
Canım sahiden teselli etmiyorum biraz büyüsün o farkı bilecek sen boşa üzüyorsun kendini
İyi yapmışsın biraz kendin takıl
İyi geceler
evet canım büyüdüen güzel günlerimi mahvediyorum
evet uykum gelir şimdik zaten ilaç içtim
boşver bunları yaaa sağlıklı bir kızın var babaannesi varmış seviyomuş bunlar mutlu olunacak şeyler ne dertler var şükür edip mutlu olamaya baka arkadaşım
İyi geceleeeeeeeeeeeer
Canım biraz zamaninşallah canımiş konusuda çok kafamı karıştırıyor istanbula gitsek mi gitmesek mi bursa da yeni işe girse ev alsak yine hemen alamayız bu evden de iyice koptum içim soğudu resmen hiç keyfim yok vaktim olmuyor hiç gelemiyorum ev işi senaydı derken sena uyuyunca bende uyuyorum çok yorgun oluyorum
Ne ilacı içtinevet uykum gelir şimdik zaten ilaç içtim
boşver bunları yaaa sağlıklı bir kızın var babaannesi varmış seviyomuş bunlar mutlu olunacak şeyler ne dertler var şükür edip mutlu olamaya baka arkadaşım
İyi geceleeeeeeeeeeeer
Canım biraz zamanHerşey düzelir inşaallah
Ne ilacı içtin
Hoşgeldiniz nasılsınız
öyle canım haklısın bunca derdin arasında buna takılıyorum
hoşgeldin canım
Canım biraz zamanHerşey düzelir inşaallah
Ne ilacı içtin
Hoşgeldiniz nasılsınız
Hoşbuldum kuzum, nasılsın
Hayırdır nevoş sizli bizlimi olduk :44:
hayirli geceler kizlar
geciktim biliyorum yineislerim vardi isler bitince gelmek istedim buseferde site acilmadi
kanamam olmuştu ozaman verdi dr hormon ilacı sersem yapıyor şifa olsunda ne edelim içiyorum
Nerdesin sen
evde temizligim bitmediki bi türlü erken geleyim
yeni avatarin negüzel olmus öle
Ödev kaldı artık sonra cezalı olarak yaparsın
Güzel mi
yarin erken gelirsem yaparim nevosum
evet ben cok begendim
nasilsin canim yorgunlugun gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?