neee 5 posetmı dedın 4 poset neyıne yetmıyor.3 poset yeter sana al sana 2 poşet mantı
sıtenın en hayırsızı dıye anket yapsalar ben cıkarım heralde bırıncı....
ayyyyyyyyyyyy nevossss oku oku ben bunaldım haaa..her eve bır sen lazım
Evet canım form çayı içforu cayımı hım bi bakım canım ben
digeri için demiştim ben canım buda havalıymıs
..............Eki Görüntüle 711794
Ben de yapacağım ama işlerden fırsat bulursametli yaptımbaktım kımse yapmıyor, ben yapayım dedim
bende cıkım o zaman
Evet canım form çayı iç
Süper görünüyor ellerine sağlık
Ben de yapacağım ama işlerden fırsat bulursam
İyi geceler
Evet öyle çıkarsın
Öyle mi ama çok yoruldumAma temizlik gibisi yok
Nehaber
Evet canım öyle
Niye kıskanıyorsun o kadar biraz rahat ol canımSıkılmış olabilirsin
saol canımbenım sarmalarım meşhurdur, normalde kalem gibi yaparım ama bu sefer kıyma kalmasın diye
üsttekılerı kalın yaptım
Sahiden çok güzellerOlsada yesek
selammmm kıslar ne var ne yok
Ben de severim akşam iş yapmayıbende bayılırım temızlıge..bende yaptım bıtırdım temızlıgı ama sadece avızelerım kaldı...ve ben nedense temızlıgı gunduz degılde aksam yapmayı daha cok sevıyorum ve o zamanda esım gelıyor..iştahım kacıyor...
ne yapsam bılemedım vallaa. sımdı ben suan kalkıp vıtrınlerımı çatırr çatır sılecek durumdayım yanı o derece sevıyorum aksam ustu temızlık yapmayı
İyi gecelerii gecelerr rabiş bekledim gelmedin ama canımm
belki bu msj mı görmiyeceksin bile
Canım inan boşa üzülüyorsun o biraz büyüsün o farkı bilecek sen annesisin sen öncelik olacaksınpaylaşamıyorum nedense özellikle kayınvalidem den kıskanıyorum daha öncede söylemiştim zaten bir yere gitsek kayınvalidem de varsa kızım bana değilde ona gitmek istiyor sanki annesi o gibi kötü oluyorum bende bana düşkün olmayacak gibi geliyor kendi annem boşuna üzüldüğümü söylüyor bütün gün senle olduğu için özlüyordur babaannesini diyor 1 yaşından sonra daha düşkün olur sana diyor abartıyor muyum bilmem ciddi ciddi psikoloğa gitmeyi düşünüyorum
selammmm kıslar ne var ne yok
Ben de severim akşam iş yapmayıToplarım her yeri öyle yatarım Ama bugün çok yoruldum
İyi geceler
Canım inan boşa üzülüyorsun o biraz büyüsün o farkı bilecek sen annesisin sen öncelik olacaksın
Hoşgeldin iyidir sen nasılsın
Tutkuş ne haber
hayırlı olsun canım bebek geliyor demek
Ben de severim akşam iş yapmayıToplarım her yeri öyle yatarım Ama bugün çok yoruldum
İyi geceler
Canım inan boşa üzülüyorsun o biraz büyüsün o farkı bilecek sen annesisin sen öncelik olacaksın
Hoşgeldin iyidir sen nasılsın
herkes öyle diyor ama sanki beni teselli ediyormuşsunuz gibime geliyor çok yıpratıyorum kendimisırf bu yüzden bile kayınvalideme sinir oluyorum bana bir şey yapmasa bile hani çalışsam kızıma o baksa neyse de hep ben ilgileniyorum sıkılıyor mu ki benle
Canım sahiden teselli etmiyorum biraz büyüsün o farkı bilecek sen boşa üzüyorsun kendiniherkes öyle diyor ama sanki beni teselli ediyormuşsunuz gibime geliyor çok yıpratıyorum kendimisırf bu yüzden bile kayınvalideme sinir oluyorum bana bir şey yapmasa bile hani çalışsam kızıma o baksa neyse de hep ben ilgileniyorum sıkılıyor mu ki benle
İyi yapmışsın biraz kendin takıliyidir canım sağol canım evet canım teşekkür ederim seninde kızın kocaman olmuş güle güle büyütnaıl gidiyor hayat:13:
iyiyim çok şükür benimkiler yatak odasına geçti azcık takılayım didim kızı yaramaz babası ondan yaramaz kafam şişti
bunları boşuna kafana takma babaanne ayrı anne ayrı bak benim kızımıda babaanne büyüttü ama şimdi beni ve babaannesini ayırt edebiliyor emek hiçbirzaman boşa gitmez
kızlar ben sımdı elmalı tart yapıcam..sonrada banyo..
yarın tartın resmını yuklerım..
rabıs de gelmedı gelıcem dedı...
herkese ıyı gecelerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?