Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet öyle çıkarsın
Öyle mi ama çok yoruldumAma temizlik gibisi yok
Nehaber

foru cayımı hım bi bakım canım ben

digeri için demiştim ben canım buda havalıymıs
Evet canım form çayı iç
Süper görünüyor ellerine sağlık
etli yaptım baktım kımse yapmıyor, ben yapayım dedim
Ben de yapacağım ama işlerden fırsat bulursam
bende cıkım o zaman

İyi geceler

Evet canım form çayı iç

Süper görünüyor ellerine sağlık

Ben de yapacağım ama işlerden fırsat bulursam

İyi geceler

saol canım benım sarmalarım meşhurdur, normalde kalem gibi yaparım ama bu sefer kıyma kalmasın diye
üsttekılerı kalın yaptım

Evet öyle çıkarsın
Öyle mi ama çok yoruldumAma temizlik gibisi yok
Nehaber

bende bayılırım temızlıge..bende yaptım bıtırdım temızlıgı ama sadece avızelerım kaldı...ve ben nedense temızlıgı gunduz degılde aksam yapmayı daha cok sevıyorum ve o zamanda esım gelıyor..iştahım kacıyor...

ne yapsam bılemedım vallaa. sımdı ben suan kalkıp vıtrınlerımı çatırr çatır sılecek durumdayım yanı o derece sevıyorum aksam ustu temızlık yapmayı

ii gecelerr rabiş bekledim gelmedin ama canımm

belki bu msj mı görmiyeceksin bile

Evet canım öyle
Niye kıskanıyorsun o kadar biraz rahat ol canımSıkılmış olabilirsin

paylaşamıyorum nedense özellikle kayınvalidem den kıskanıyorum daha öncede söylemiştim zaten bir yere gitsek kayınvalidem de varsa kızım bana değilde ona gitmek istiyor sanki annesi o gibi kötü oluyorum bende bana düşkün olmayacak gibi geliyor kendi annem boşuna üzüldüğümü söylüyor bütün gün senle olduğu için özlüyordur babaannesini diyor 1 yaşından sonra daha düşkün olur sana diyor abartıyor muyum bilmem ciddi ciddi psikoloğa gitmeyi düşünüyorum

Ben de severim akşam iş yapmayıToplarım her yeri öyle yatarımAma bugün çok yoruldum
ii gecelerr rabiş bekledim gelmedin ama canımm

belki bu msj mı görmiyeceksin bile
İyi geceler
Canım inan boşa üzülüyorsun o biraz büyüsün o farkı bilecek sen annesisin sen öncelik olacaksın
selammmm kıslar ne var ne yok

Hoşgeldin iyidir sen nasılsın

herkes öyle diyor ama sanki beni teselli ediyormuşsunuz gibime geliyor çok yıpratıyorum kendimi sırf bu yüzden bile kayınvalideme sinir oluyorum bana bir şey yapmasa bilehani çalışsam kızıma o baksa neyse de hep ben ilgileniyorum sıkılıyor mu ki benle

bırazdan banyo yapcam cok üşeniyorum ama yapmaya..kım kalkıp yapacak sımdı...

su mecburıyetler olmasa

Tutkuş ne haber
hayırlı olsun canım bebek geliyor demek

iyidir canım sağol canım evet canım teşekkür ederim seninde kızın kocaman olmuş güle güle büyüt naıl gidiyor hayat:13:

iyiyim çok şükür benimkiler yatak odasına geçti azcık takılayım didim kızı yaramaz babası ondan yaramaz kafam şişti

bunları boşuna kafana takma babaanne ayrı anne ayrı bak benim kızımıda babaanne büyüttü ama şimdi beni ve babaannesini ayırt edebiliyor emek hiçbirzaman boşa gitmez

kızlar ben sımdı elmalı tart yapıcam..sonrada banyo..

yarın tartın resmını yuklerım..

rabıs de gelmedı gelıcem dedı...

herkese ıyı gecelerrrrrr

Canım sahiden teselli etmiyorum biraz büyüsün o farkı bilecek sen boşa üzüyorsun kendini
İyi yapmışsın biraz kendin takıl
kızlar ben sımdı elmalı tart yapıcam..sonrada banyo..

yarın tartın resmını yuklerım..

rabıs de gelmedı gelıcem dedı...

herkese ıyı gecelerrrrrr

İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…