evet canım yapıp ucundan azcık alıorum gerisini anneme götürüorum benn masallah annem de ertesi gününe kalmıor
ay bak konustukca canım bişiyler yemek istedi agzım sulandı ne olacak benim bu halim
Ben de iyiyim canım sağol
İyi o zaman annaelere veriyorsan yoksa çok yersin
Sıkıldıkça birşey yemek itiyorsun değil mi
selam hoş geldinn
evet yabana gitmesin die hepsini yerim ben
sanırım ölee atıstırmak istiorum bişiyler engel oluorum kendime
edi olmuşsun he
kızımı çok kıskanıyorum ben ya ne olacak bu halim ya ben gerçekten fesat bir insanım ya da depresyona girdim doktorluğum bilemiyorum
selam hoş geldinn
evet yabana gitmesin die hepsini yerim ben
sanırım ölee atıstırmak istiorum bişiyler engel oluorum kendime
Yeme canım dikkat et sonunu bulamazsın
o kadar yürüyüş bosuna gidecek sonraa
aslında ac diilim ama canım bişiyler yemek istioru ben napsam kime gitsem acaba
ya insan nefsine hakim olamıor bazenn ama yemicem elimden geleni yapıorumm
Haklısın canım ara ara herkeste öyle olabiliyor.Ben o yüzden diyete başladım diyete başlayınca biraz kontrolü öğreniyorsun Diyet yapmıyorum ama kontrol ediyorum
ben az yiyorum eskiye nazaran ama bu saatlerde birseyler atıstırmak isitorum işde ama sakız aldım
bu yaza vermm gerek yürüyüş yapıorum spor aletlerine biniorum elimden inş verecem bu kilolarıı:13::13:
İnşaallah canım verirsin:13:Bitki çayı içsen:44:Belki yemek isteğini azaltır
yeşil cay mıı ortaaam demşti ama içim barii
avatarın pek havalı olmussnevosumm
kimse gelmiyecek sanırım saat kaç olduu
neee 5 posetmı dedın 4 poset neyıne yetmıyor.3 poset yeter sana al sana 2 poşet mantısende benim gibisin kiyamiyon5 poseti bana yolliver adres verimde kardes payi yapalim
sıtenın en hayırsızı dıye anket yapsalar ben cıkarım heralde bırıncı....Hoşbulduk nehaber hayırsızEllerine sağlık canım ben tembelim Canım perdeleri yeni aldım onların gelmesini bekledim Camları sildim yağmur yağdı
Aaaa haberin yok mu artık varTamam daha geç gelme ben burdayım Sağol canım çok yoruldum
Nehaber
Benim eşimde işte
Tanemin konusuna yazmıştım kopyalıyorum
Selam
Öldüm bittim bugün
Yatak odası camlarını ve duvarlarını sildim.Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildim,toz aldımAvizeyi ve kapısını sildim
Çocuk odası camlarını ve duvarlarını sildim...Balkonunu yıkadımOdanın şekllini değiştirdim Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadım.kapısını ve avizeyi sildim yerlerini sildim
Oturma odası duvarları ve camlarını sildimKapısını sildimEşim pcnin ve tvnin tüm parçalarını söktü tozu alındı yeniden takıldı odanın şekli değişti...Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildimAvize kaldı ben bittim gerisi yarın inşaallah
Yeşil çay olabilirAma form çayları var onlardanda içebilirsin
Bu mu diğeri miSağol
Evet kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?