Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evet canım yapıp ucundan azcık alıorum gerisini anneme götürüorum benn masallah annem de ertesi gününe kalmıor
ay bak konustukca canım bişiyler yemek istedi agzım sulandı ne olacak benim bu halim

İyi o zaman annaelere veriyorsan yoksa çok yersin
Sıkıldıkça birşey yemek itiyorsun değil mi

Yeme canım dikkat et sonunu bulamazsın

o kadar yürüyüş bosuna gidecek sonraa

aslında ac diilim ama canım bişiyler yemek istioru ben napsam kime gitsem acaba
ya insan nefsine hakim olamıor bazenn ama yemicem elimden geleni yapıorumm

o kadar yürüyüş bosuna gidecek sonraa

aslında ac diilim ama canım bişiyler yemek istioru ben napsam kime gitsem acaba
ya insan nefsine hakim olamıor bazenn ama yemicem elimden geleni yapıorumm

Haklısın canım ara ara herkeste öyle olabiliyor.Ben o yüzden diyete başladım diyete başlayınca biraz kontrolü öğreniyorsun Diyet yapmıyorum ama kontrol ediyorum

Haklısın canım ara ara herkeste öyle olabiliyor.Ben o yüzden diyete başladım diyete başlayınca biraz kontrolü öğreniyorsun Diyet yapmıyorum ama kontrol ediyorum

ben az yiyorum eskiye nazaran ama bu saatlerde birseyler atıstırmak isitorum işde ama sakız aldım
bu yaza vermm gerek yürüyüş yapıorum spor aletlerine biniorum elimden inş verecem bu kilolarıı:13::13:

ben az yiyorum eskiye nazaran ama bu saatlerde birseyler atıstırmak isitorum işde ama sakız aldım
bu yaza vermm gerek yürüyüş yapıorum spor aletlerine biniorum elimden inş verecem bu kilolarıı:13::13:

İnşaallah canım verirsin:13:Bitki çayı içsen:44:Belki yemek isteğini azaltır

avatarın pek havalı olmuss nevosumm
kimse gelmiyecek sanırım saat kaç olduu

sende benim gibisin kiyamiyon 5 poseti bana yolliver adres verimde kardes payi yapalim
neee 5 posetmı dedın 4 poset neyıne yetmıyor.3 poset yeter sana al sana 2 poşet mantı
sıtenın en hayırsızı dıye anket yapsalar ben cıkarım heralde bırıncı....

ayyyyyyyyyyyy nevossss oku oku ben bunaldım haaa..her eve bır sen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…