Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evet yaa nedense iki kası tam esıtleyemıyolar yaaaalsanaalsanasmile

ya eşit olmasın razıyddım kız kaşımın biri yarısı siyah yarısı az kıllı görünüyor uçlarını fazla kesti düzeltince belli oldu yani belli oluyor neyse takmam o kadar yav beceriksiz ama beğenmedim

iyiyizzz cakılcımmm sen nasılsınnnopuyorumnanaktan

ay emel ben cok takılırım yaaa gerci herseye takılıyomdaaohaoldumsmile

bende bu konuda takıntılıyımdır her zaman aldırdığım kıza aldırırım asla başkasına aldırmam aldırırsam da sonra bi huzrsuz oluorum bi huzursuz anlatamam :)

günaydın çakılım noldu abin uyuyo mu yoksa daha

günaydın tatlım evet uyuyor nerden bildin kaydirigubbakcemile3

günaydın sana da ben iyiyim şükür sen nasılsın?

bende ıyıyım canım sagol

naberr gülşah
kızlar ben işlerime bakayım gelirim arada bakarım size tamam mı

iyidir emelcim sen nasılsın?kolay gelsın dıkkat et kendıne zaten havalar cok sıcak

iyiyizzz cakılcımmm sen nasılsınnnopuyorumnanaktan

ay emel ben cok takılırım yaaa gerci herseye takılıyomdaaohaoldumsmile

bende ıyıyım tatlım ayy bana kaş demeyin geçen baska kuafore gıtmek zorunda kaldım kasımın uzerınde minik bir dıkıs ızım vardı salak kız görmemıs yolmus resmen kanattı az daha elımde kalıyordu aptal:mymeka:

nasıl alıyolar anlamıyom yaaa bıraktım ben aydırr amannn dursun yaaalülülülülülü

aldırarak başımıza iş aldık almasan olmuyor bir kere alındılar offf ben şimdi tatile gideceğim orda mecburen kendim alıcam uğraşıp dururum artık oralarda başkalarına elletmem kaşlarımı alsanaalsanasmile

sorma yaprakcım yaa bide ammada körmüşüm nasıl görmemişim demezmi akannehir beceremiyorlarsa hiç almasınlar aman aslı herzaman gittiğin yerden şaşma sakın

boşverin kızlar benim takıntım yok sanırım bozdu yapacak bişey yok azcık kalemle boyarım ona aldırmam olur biter
hamile kalmak için uğraşırken takı tılı olmuştum bi hamilelikte oldum kendimle ilgili değilim ama

ben her zaman gittiğim yere gittim kuaförüm yoktu çalışanı vardı yeni kız geçenhafta gittiğim de de yoktu bu hafta gelir dedim ama gelmemiş neyse dedik aaldırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…