Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

aynen emel benımde her zaman gıttıgım yerdekı kız hamıle ızınlıydı bende ordakı kızlara aldırmak ıstemedım keske gıtseydım onlar daha dıkkatlı alıyorlardı

çorba olarak mercimek çorbası sonrasında fırında sebzeli tavuk salata pilav taze fasülye turşu cacık tatlı da baklava nasıl

çorba olarak mercimek çorbası sonrasında fırında sebzeli tavuk salata pilav taze fasülye turşu cacık tatlı da baklava nasıl

OLDU CANIM BAŞKAAAAA sempatiksalakcinni
DUN BİZ DAVETTEYDİK ONLARDA TAVUK YAPMIŞLARDI FASULYE BAKLAVAYIDA BEN GÖTÜRMÜŞTÜM HATTA CACIKDA VARDI BENDE YAPARSAM AYNISI OLACAKsempatiksalakcinni

Kremalı mantar çorb
yoğurtlu havuç salatası
zeytinyağlı yaprak sarma
patlıcanlı bir yemek???
Pilav
salata
börek
güllaç

nasılllll yorum bekliorum...

hıııııııııııı şimdi olmadı o zaman etli bir yemek olmalı cacık yerine soğuk yoğurt çorbası olsun barbunya yap tatlı olarak güllaç al turşu dursun pilav da dursun sebzeli güveç yap aklıma bişey gelmedi

patlıcan tava yapabilirsin etli
patlıcanı soy domates doğra sarımsak ekle yaşil biber ekle hepsini bir kapta doğar i
çine karabiber ve tuzunu yağını ve salçasını ekle karşıtır tencereye al üstüne bir su bardağından az su ekle pişir nasıl

tmm canım bende öyle düşünüorumm bir gun öncesinden yapıcam ki tatlansınnn

Oy oy maşallah benim dünürüme

Naber kızlaropuyorumnanaktan

Teyzemler bugün gitti..Evde bi boşluk oldu..Alışmışım onlaramafoldumben

Eşime diyorum ki ne güzel teyzem yemekleri de yapıyodu..Eşim de dedi ki istersen eve bi tane 18 yaşında rus bi hizmetçi alayımaklinialirimsmile

Niyeti bozdu benim adamohaoldumsmile

Napcaksa 18 lik rus kızını evdeeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…