Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Oyy çok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile3

İyidir Kardelen sen nasılsın?
Fıstık diyince aklıma geldi resim eklemiştim baktın mı?
He he enaniyete bak, fıstık diyince aklıma geliyor. kaydirigubbakcemile3

İyidir Kardelen sen nasılsın?
Fıstık diyince aklıma geldi resim eklemiştim baktın mı?
He he enaniyete bak, fıstık diyince aklıma geliyor. kaydirigubbakcemile3

Baktım baktım onun için fıstık dedim zatenaklinialirimsmileMaşallah maşallah arkadaşıma

İyiyim canım sıcaklarla boğuşuyoruz..sabah akşam duş başka bi şey yaptığım yok..

Başlangıca gittik bugün leonardonun filmine..sempatiksalakcinni

Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Nasıldı film? Anlaşılması biraz zormuş sanırım.
İki kere izleyin diyorlardı.
Biz de gitmek istiyoruz ama benim anlaşılması zorsa benim zaten yeterli İngilizcem yok.
Anlamayıp sıkılırım diye korkuyorum.

İnanılmaz zor bi filmkafamçokkarıştı

Zor anladım valla-tatlicadiarzu-Ama anladım..:roflol:

Dedikleri gibi iki kere seyretmekte fayda var..bilmiyorumkismile

Eşim diyo ki biz bu filme niye geldik leonardo için mi?:roflol:

Yeterince ingilizcen yoksa hiç gitme canım..Anlayamazsın..akannehir

Merhaba Yaprak.

Buradaki sinemalar çok güzel.
O nedenle filmi sinemada izlemek istiyoruz ama dediğin gibi anlamazsan önemi yok.
İnternetten alt yazısını okyup mu gitsem acaba?
Eşim de izlemeyi çok istiyor.

Merhaba Yaprak.

Buradaki sinemalar çok güzel.
O nedenle filmi sinemada izlemek istiyoruz ama dediğin gibi anlamazsan önemi yok.
İnternetten alt yazısını okyup mu gitsem acaba?
Eşim de izlemeyi çok istiyor.

Zaten bu film de sinemada izlenir! Bi dene istersen git. Belki yeterli olur..Karışık ama bi ara allak bullak oldum..akannehirHele oruçluyken hiç gidilmezakannehir

Zaten bu film de sinemada izlenir! Bi dene istersen git. Belki yeterli olur..Karışık ama bi ara allak bullak oldum..akannehirHele oruçluyken hiç gidilmezakannehir

Ama iftar da çok geç oluyor.
Çay içip meyve yemeye ancak vakit buluyor insan.
Hangi arada sinemaya gidicez ki?
Gerçi ben de diyorum gece seansına gidelim diye ama bilemiyorum.

Türkçe konuş:mymeka:

Naber napıyosun nasıl gidiyo oruç?

napayım canım ya evdeyim kah yatıorum kah oturuyorum hiç acıkmıyorum valla klimada açık Allah dışarda olup çalışanların yardımcısı olsun diyorum :)

çarşamba akşamı davet veriyorum 12 kişi oluyoruz ne pişireceğimi bir ara yazdım kızlarla konuştuk onun telaşı var şimdiden sardı beni :hulya:

Aslında bu kadar kişiyi tek sefer de çağırmazdım ama bu hafta sonundan itibaren tatile çıkıyoruzzemuszemus

Ama iftar da çok geç oluyor.
Çay içip meyve yemeye ancak vakit buluyor insan.
Hangi arada sinemaya gidicez ki?
Gerçi ben de diyorum gece seansına gidelim diye ama bilemiyorum.

Canım valla ne bileyim insanın da kafasının yerinde olması lazım bu filmi izlerken..Ama herkes bir değildir ben oruçlu olmadığım halde zor anladım-tatlicadiarzu-

Menün güzel yaprakcım..Okudum..Ramazanda napcaksınız tatilde..Bayramdan sonra gitseydiniz ya

Menün güzel yaprakcım..Okudum..Ramazanda napcaksınız tatilde..Bayramdan sonra gitseydiniz ya

ya kayınpederim yazlıkta tek gidelimde bayramıda beraber yapalım diyoruz eşimde özledi babasını aylar oldu görmeyeli...

hem gideceğimiz yer çok populer yer belkim ünlü görürüzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…