• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Boşver değiştirme o kadarda uğraşma bence nasılsa her defasında kirletiyor üstünü salla gitsin :KK70:
Anlaşmada yok hala demi gene aynı durumlar..
Ne edecem bilmiyorumm :rapci:
Ben çok kısıtlamıyorum hareketlerini hele burada halı falanda koymadım veriyorum şeftaliyi eline o suları var ya olduğu gibi üzerinde:KK70:akıyo kollardan falan:KK70: babası diyo ki senin tepene çıkaracağın belliydi zaten :KK70:
Anlaşmaya ben yanaşmıyorum yoksa avukatın hazırladığı sözleşme hala duruyo :KK51:

Bi şey yapma abla sal gitsin:KK70:

Ben çok kısıtlamıyorum hareketlerini hele burada halı falanda koymadım veriyorum şeftaliyi eline o suları var ya olduğu gibi üzerinde:KK70:akıyo kollardan falan:KK70: babası diyo ki senin tepene çıkaracağın belliydi zaten :KK70:
Anlaşmaya ben yanaşmıyorum yoksa avukatın hazırladığı sözleşme hala duruyo :KK51:

Bi şey yapma abla sal gitsin:KK70:

En güzeli zaten kendi kendine yesin döksün sende temizle sonra :KK70::KK70: babada lafsokuyor hemennnn bak sennnn :KK67::KK67::KK67:

Ortak bir yol bulmak lazım aslında..
Salayım gitsin demi :sampiyon::KK70::KK70:

En güzeli zaten kendi kendine yesin döksün sende temizle sonra :KK70::KK70: babada lafsokuyor hemennnn bak sennnn :KK67::KK67::KK67:

Ortak bir yol bulmak lazım aslında..
Salayım gitsin demi :sampiyon::KK70::KK70:
Temizliyoruz ne yapayım canı sağolsun öyle çok zevk alıyo kızım:KK70: laf sokar o bi kere o vaziyette gördü bu ne hal yaaaa diyo:KK70:

Sal gitsin oh ne rahat:KK31::KK70:

Back
X