• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydınlar dün kontrole gitmiştim hastaneye ayağım için olmadı,sonrada kadın doğuma gittim sıra kalmamış..
Sonra başka hastaneye gittik,spiral alınması için,o andada kanama başlamış dr biyopsi yapılması lazım dedi saat 4 te anestezi verdiler parça aldılar.10 gün sonra filan sonuçlar belli olacak bakalım nasıl çıkacak sonuç..
Geçmiş olsun ablacım, inşallah herşey tertemiz cıkacak:KK60:

İnşallah ablacım
İyiyiz çok şükür teyzesi geçen hafta hastaydı ishal kusma:KK43:
Şimdi iyi şükür:nazar:

Çok geçmiş olsun bide havalarda ısındı onunda etkisi olabilir..

Çok huysuz oldu zaten öyleydi şimdi beni dk bırakmıyor basıyor çığlığı

Sana çok alışmış bide kucakta kalıyorsahçbırakmaz seni

Ayris hareketli tabi öyle oluncada senide oturtmuyor tabi,napıyor yaramazlıklara devam demi :KK53:

Hadi bakalım kolay gelsin nasıl gidiyor durumar gene aynımı :KK60:
Ayris bir dk durmuyo abla uyandığı gibi koşturuyo uyuyunca o da ben de dinleniyoruz

Durumlar aynı yazlığa gidiyorum diye söyleniyo neymiş ayrisi göremiyomuş

Günaydınlar dün kontrole gitmiştim hastaneye ayağım için olmadı,sonrada kadın doğuma gittim sıra kalmamış..
Sonra başka hastaneye gittik,spiral alınması için,o andada kanama başlamış dr biyopsi yapılması lazım dedi saat 4 te anestezi verdiler parça aldılar.10 gün sonra filan sonuçlar belli olacak bakalım nasıl çıkacak sonuç..
Hayırdır abla geçmiş olsun:KK51::KK60: bi şey çıkmaz inşallah tertemiz çıkar:KK60:

Ayris bir dk durmuyo abla uyandığı gibi koşturuyo uyuyunca o da ben de dinleniyoruz

Durumlar aynı yazlığa gidiyorum diye söyleniyo neymiş ayrisi göremiyomuş

Şimdi en hareketli zamanları tabi sürekli peşinden koşup duracaksın kolay değil,ayris uyuyunca sende dinlenmeye .alış bari..
Sen ona bakma konuşsun dursun

Hayırdır abla geçmiş olsun:KK51::KK60: bi şey çıkmaz inşallah tertemiz çıkar:KK60:

Sağol hayatım ne için gittim neler yaşadım,bakalım artık sonuçlar nasıl çıkacak :KK60:

Şimdi en hareketli zamanları tabi sürekli peşinden koşup duracaksın kolay değil,ayris uyuyunca sende dinlenmeye .alış bari..

Sağol hayatım ne için gittim neler yaşadım,bakalım artık sonuçlar nasıl çıkacak :KK60:
Dinlenmeye çalışıyorum şimdi en meraklı zamanı her şeye el atıyo geçen gün markete gittik sabunlardan birini almış eline hiç farkında değilim son anda farkettim kapıda bağırıp duracaktı alarm:KK53:

Konuşup duruyo zaten ben de iyi sabır var biliyosun:bicak:

Bi şey olmaz inşallah abla menapozda kanama olursa yapıyolar onu mutlaka

Dinlenmeye çalışıyorum şimdi en meraklı zamanı her şeye el atıyo geçen gün markete gittik sabunlardan birini almış eline hiç farkında değilim son anda farkettim kapıda bağırıp duracaktı alarm:KK53:

Konuşup duruyo zaten ben de iyi sabır var biliyosun:bicak:

Anaaaa bide ağzına atıp yeseydi bari sabunları meraklı tazee yerm onu varyaaa :KK70:
Peygamber sabrı sendekide zaten:kızgın:

Bi şey olmaz inşallah abla menapozda kanama olursa yapıyolar onu mutlaka

İnşallah dr da dedi zaten bişi çıkmaz ama sonuçlara bakacağız dedi,en sonda bir ihtimal spiral yapmış olabilir dedi..

Anaaaa bide ağzına atıp yeseydi bari sabunları meraklı tazee yerm onu varyaaa :KK70:
Peygamber sabrı sendekide zaten:kızgın:

İnşallah dr da dedi zaten bişi çıkmaz ama sonuçlara bakacağız dedi,en sonda bir ihtimal spiral yapmış olabilir dedi..
Evet titiz kızım temizlik yapcak sabun çalmış:KK70:o peygamber sabrım çok zorlanıyo ama ben yine onu kırmamaya çalışıyorum

Evet abla spiral fazla kalmış bence:KK53: bana çok kanama yapıyodu o hiç kullanamadım o yüzden

Evet titiz kızım temizlik yapcak sabun çalmış:KK70:o peygamber sabrım çok zorlanıyo ama ben yine onu kırmamaya çalışıyorum

Evet abla spiral fazla kalmış bence:KK53: bana çok kanama yapıyodu o hiç kullanamadım o yüzden

Napsın şimdi çamaşır yıkayacaktı kesin :KK70::KK70:
Kır valla hiçte umurunda olmasın bence..

8 sene kaldı daha 2 senesi vardı rahmetlinin :skandal::skandal: kıydılar kendisine :ukala:

Napsın şimdi çamaşır yıkayacaktı kesin :KK70::KK70:
Kır valla hiçte umurunda olmasın bence..

8 sene kaldı daha 2 senesi vardı rahmetlinin :skandal::skandal: kıydılar kendisine :ukala:
Kendi çamaşırlarını yıkasın günde 5 kere üzerini değiştiriyorum :KK70:

Ya ben onu kırarsam o bana 5 katını yapar hep sakin sakin anlaşmaktan yanayım:KK51:

Daha da varmış ama sen şimdi doğal korunma yöntemindesin:KK70:

Kendi çamaşırlarını yıkasın günde 5 kere üzerini değiştiriyorum :KK70:

Ya ben onu kırarsam o bana 5 katını yapar hep sakin sakin anlaşmaktan yanayım:KK51:

Daha da varmış ama sen şimdi doğal korunma yöntemindesin:KK70:

Boşver değiştirme o kadarda uğraşma bence nasılsa her defasında kirletiyor üstünü salla gitsin :KK70:
Anlaşmada yok hala demi gene aynı durumlar..
Ne edecem bilmiyorumm :rapci:

Back
X