- 9 Ekim 2013
- 6.177
- 7.930
- 448
Oyyy ben yandım desene çünkü şimdide hiccc oturmuyorumHiç oturmuyorum ben öyle söyliyim eskiden vinçle yerimden kaldırırlardıçok zayıfladım eridim bittim iyice
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy ben yandım desene çünkü şimdide hiccc oturmuyorumHiç oturmuyorum ben öyle söyliyim eskiden vinçle yerimden kaldırırlardıçok zayıfladım eridim bittim iyice
![]()
Kolay gelsin canımİstanbula geldim abla Ayrisin kontrolü vardı benim dr kontrolüm vardı onları halletcem bayramdan önce giderim yine![]()
Geçmiş olsun ablacım, inşallah herşey tertemiz cıkacakGünaydınlar dün kontrole gitmiştim hastaneye ayağım için olmadı,sonrada kadın doğuma gittim sıra kalmamış..
Sonra başka hastaneye gittik,spiral alınması için,o andada kanama başlamış dr biyopsi yapılması lazım dedi saat 4 te anestezi verdiler parça aldılar.10 gün sonra filan sonuçlar belli olacak bakalım nasıl çıkacak sonuç..
Geçmiş olsun ablacım, inşallah herşey tertemiz cıkacak![]()
İnşallah ablacımSağol berrecim inşallah temiz çıkar herşey bekleyipgöreceğiz bizde..
Sen nasılsın oğluşun nasıl iyimi![]()
İnşallah ablacım
İyiyiz çok şükür teyzesi geçen hafta hastaydı ishal kusma
Şimdi iyi şükür![]()
Çok huysuz oldu zaten öyleydi şimdi beni dk bırakmıyor basıyor çığlığı
Ayris bir dk durmuyo abla uyandığı gibi koşturuyo uyuyunca o da ben de dinleniyoruzAyris hareketli tabi öyle oluncada senide oturtmuyor tabi,napıyor yaramazlıklara devam demi
Hadi bakalım kolay gelsin nasıl gidiyor durumar gene aynımı![]()
Hayırdır abla geçmiş olsunGünaydınlar dün kontrole gitmiştim hastaneye ayağım için olmadı,sonrada kadın doğuma gittim sıra kalmamış..
Sonra başka hastaneye gittik,spiral alınması için,o andada kanama başlamış dr biyopsi yapılması lazım dedi saat 4 te anestezi verdiler parça aldılar.10 gün sonra filan sonuçlar belli olacak bakalım nasıl çıkacak sonuç..
O zaman maraton modunda olursunOyyy ben yandım desene çünkü şimdide hiccc oturmuyorum![]()
Ayris bir dk durmuyo abla uyandığı gibi koşturuyo uyuyunca o da ben de dinleniyoruz
Durumlar aynı yazlığa gidiyorum diye söyleniyo neymiş ayrisi göremiyomuş
Hayırdır abla geçmiş olsunbi şey çıkmaz inşallah tertemiz çıkar
![]()
Geçmiş olsun canımİnşallah ablacım
İyiyiz çok şükür teyzesi geçen hafta hastaydı ishal kusma
Şimdi iyi şükür![]()
Dinlenmeye çalışıyorum şimdi en meraklı zamanı her şeye el atıyo geçen gün markete gittik sabunlardan birini almış eline hiç farkında değilim son anda farkettim kapıda bağırıp duracaktı alarmŞimdi en hareketli zamanları tabi sürekli peşinden koşup duracaksın kolay değil,ayris uyuyunca sende dinlenmeye .alış bari..
Sen ona bakma konuşsun dursun
Sağol hayatım ne için gittim neler yaşadım,bakalım artık sonuçlar nasıl çıkacak![]()

Bi şey olmaz inşallah abla menapozda kanama olursa yapıyolar onu mutlakaŞimdi en hareketli zamanları tabi sürekli peşinden koşup duracaksın kolay değil,ayris uyuyunca sende dinlenmeye .alış bari..
Sen ona bakma konuşsun dursun
Sağol hayatım ne için gittim neler yaşadım,bakalım artık sonuçlar nasıl çıkacak![]()
Dinlenmeye çalışıyorum şimdi en meraklı zamanı her şeye el atıyo geçen gün markete gittik sabunlardan birini almış eline hiç farkında değilim son anda farkettim kapıda bağırıp duracaktı alarm
Konuşup duruyo zaten ben de iyi sabır var biliyosun![]()

Bi şey olmaz inşallah abla menapozda kanama olursa yapıyolar onu mutlaka
Evet titiz kızım temizlik yapcak sabun çalmışAnaaaa bide ağzına atıp yeseydi bari sabunları meraklı tazee yerm onu varyaaa
Peygamber sabrı sendekide zaten
İnşallah dr da dedi zaten bişi çıkmaz ama sonuçlara bakacağız dedi,en sonda bir ihtimal spiral yapmış olabilir dedi..
Evet titiz kızım temizlik yapcak sabun çalmışo peygamber sabrım çok zorlanıyo ama ben yine onu kırmamaya çalışıyorum
Evet abla spiral fazla kalmış bencebana çok kanama yapıyodu o hiç kullanamadım o yüzden

kıydılar kendisine 
Kendi çamaşırlarını yıkasın günde 5 kere üzerini değiştiriyorumNapsın şimdi çamaşır yıkayacaktı kesin
Kır valla hiçte umurunda olmasın bence..
8 sene kaldı daha 2 senesi vardı rahmetlininkıydılar kendisine
![]()
Kendi çamaşırlarını yıkasın günde 5 kere üzerini değiştiriyorum
Ya ben onu kırarsam o bana 5 katını yapar hep sakin sakin anlaşmaktan yanayım
Daha da varmış ama sen şimdi doğal korunma yöntemindesin![]()