Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydınlar şekerler,yarın mersine gidiyoruz pazartesi döneceğiz..
Kızçemin görümcesinin kına ve düğünü var
Herkesler iyidir umarım

Günaydınlar huuu nerdesiniz bakalım,dün geldik eve kulakalrım resmen işkence çektirdi kapandı duyamadım bile basınç mahvetti yaa..

4 sene falan önceymiş baktım eski mesajlara ne güzel zamanlardı hanımablam, ortaam, hayyal kardelenin nevoş ve rabişe ödev vermeleri, dejavu... mapusa düşenlere yaprak sarmalar, sigaralar, sabah topiği açanın küllüğü boşaltıp topiği havalandırması... keşke o zamanlara geri dönsek.

Canısııı günaydın nerelerdesin sen bakıyım hüç gözükmüyorsun gelmiyorsun artık..
İyisin demi,ne güzel günlerdi değilmi kşmse kalmadı artık buralarda,kardelenin kızı oldı büyüdü bile artık..
Fırsat buldukça gel ama lütfen

Canım beniim gel ödev vereyim özlemişsin

Mutlu hafta sonları

Benim de halam vefat etti Moskova'ya gittim geldim çok görüşmezdik ama insan üzülüyo

Merhaba arkadaşlar ben doğum yaptım 1 hafta sonra eşim benden ayrılmak istiyor soğumuş ailemi de beni de çocuğunu da gözü görmüyor şimdi bosanacaz diyo başka bişey demiyor sizce neden olur böyle bişey yaşayan var mı gerçi bitti gibi bişey yine de akıl almak istedim lütfen yardımcı olun daha çok küçük bebeğim önceden doğumdan önce çok iyiydik herkes imrenirdi bize şimdi olanlara anlam veremiyorum zaten kaynanam istemiyordu beni ama uzak oturuyoruz ondan ne oldu acaba bilemiyorum....

Nerdesin sen bakalım neler yapıyosun nasıl geçiyor hayat,özlettin send kendini gel artık buraya

Mutlu hafta sonları

Benim de halam vefat etti Moskova'ya gittim geldim çok görüşmezdik ama insan üzülüyo

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun,ne kadar görüşmesende bir yanın üzülüyor işte.

Büyüdü annem 13 aylık oldu Nasılsın neler yapıyorsunuz. Kuzucuk nasıl annelik çok zormuş

Güle güle büyüt bebeğini canısı

Günaydınlar,pazar günü nikahı yaptık biizim evden çıktı giydi gelinliğini o gün ben kız annesiydim..
Sonrada dualı mevlüdü yapıldı,akşamda nikah oldu..
Dünür diyorki,bugün kızımın annesi sensin.

İstanbul da oldu demek ki peki istanbulda mı oturacak görümce

Hayırlısı olsun

Sen nasılsın başka

Maşallah güzelliğe büyümüş ben Ayrisin peşinden koşturamıyorum valla çok zor onun enerjisine yetişmek
Bizimki tembel biraz daha yürümedi yürüyünce oda hiperaktif olacak ama kesin
Nerdesin sen bakalım neler yapıyosun nasıl geçiyor hayat,özlettin send kendini gel artık buraya
Güle güle büyüt bebeğini canısı

Ablam inan hiç vakit kalmıyor kendimle kalmaya.Okul bir yandan masal bir yandan eşim bir yandan
Tebrik ederim çok mutlu olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…