- 20 Mart 2008
- 142.049
- 214.151
- 1.423
- 60
günaydın ablacım
aylar sonra ilk defa pc açtım
ama benim sıpanın uyanması an meselesi
4 sene falan önceymiş baktım eski mesajlara ne güzel zamanlardı hanımablam, ortaam, hayyal kardelenin nevoş ve rabişe ödev vermeleri, dejavu... mapusa düşenlere yaprak sarmalar, sigaralar, sabah topiği açanın küllüğü boşaltıp topiği havalandırması... keşke o zamanlara geri dönsek.
Canım beniim gel ödev vereyim özlemişsin4 sene falan önceymiş baktım eski mesajlara ne güzel zamanlardı hanımablam, ortaam, hayyal kardelenin nevoş ve rabişe ödev vermeleri, dejavu... mapusa düşenlere yaprak sarmalar, sigaralar, sabah topiği açanın küllüğü boşaltıp topiği havalandırması... keşke o zamanlara geri dönsek.
Kuzuuum büyüdü mü bebişBende özledim
Büyüdü annemKuzuuum büyüdü mü bebiş
Bende özledim
Mutlu hafta sonları
Benim de halam vefat etti Moskova'ya gittim geldim çok görüşmezdik ama insan üzülüyo
Büyüdü annem13 aylık oldu Nasılsın neler yapıyorsunuz. Kuzucuk nasıl annelik çok zormuş
Maşallah güzelliğe büyümüşBüyüdü annem13 aylık oldu Nasılsın neler yapıyorsunuz. Kuzucuk nasıl annelik çok zormuş
AminnnnNerdesin sen bakalım neler yapıyosun nasıl geçiyor hayat,özlettin send kendini gel artık buraya
Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun,ne kadar görüşmesende bir yanın üzülüyor işte.
Güle güle büyüt bebeğini canısı
İstanbul da oldu demek ki peki istanbulda mı oturacak görümceGünaydınlar,pazar günü nikahı yaptık biizim evden çıktı giydi gelinliğini o gün ben kız annesiydim..
Sonrada dualı mevlüdü yapıldı,akşamda nikah oldu..
Dünür diyorki,bugün kızımın annesi sensin.
Bizimki tembel biraz daha yürümedi yürüyünce oda hiperaktif olacak ama kesinMaşallah güzelliğe büyümüşben Ayrisin peşinden koşturamıyorum valla çok zor onun enerjisine yetişmek
Nerdesin sen bakalım neler yapıyosun nasıl geçiyor hayat,özlettin send kendini gel artık buraya
Güle güle büyüt bebeğini canısı
Ablam inan hiç vakit kalmıyor kendimle kalmaya.Okul bir yandan masal bir yandan eşim bir yandanGünaydınlar,pazar günü nikahı yaptık biizim evden çıktı giydi gelinliğini o gün ben kız annesiydim..
Sonrada dualı mevlüdü yapıldı,akşamda nikah oldu..
Dünür diyorki,bugün kızımın annesi sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?