- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
Merhaba arkadaşlar ben doğum yaptım 1 hafta sonra eşim benden ayrılmak istiyor soğumuş ailemi de beni de çocuğunu da gözü görmüyor şimdi bosanacaz diyo başka bişey demiyor sizce neden olur böyle bişey yaşayan var mı gerçi bitti gibi bişey yine de akıl almak istedim lütfen yardımcı olun daha çok küçük bebeğim önceden doğumdan önce çok iyiydik herkes imrenirdi bize şimdi olanlara anlam veremiyorum zaten kaynanam istemiyordu beni ama uzak oturuyoruz ondan ne oldu acaba bilemiyorum....
Bizimki tembel biraz daha yürümedi yürüyünce oda hiperaktif olacak ama kesin
Ablam inan hiç vakit kalmıyor kendimle kalmaya.Okul bir yandan masal bir yandan eşim bir yandan
Tebrik ederim çok mutlu olsunlar inşallah
BendeeeBende özledim
Geç kalmış tembelBizimki tembel biraz daha yürümedi yürüyünce oda hiperaktif olacak ama kesin
Ablam inan hiç vakit kalmıyor kendimle kalmaya.Okul bir yandan masal bir yandan eşim bir yandan
Tebrik ederim çok mutlu olsunlar inşallah
Allah kavuştursunGünaydınlar şekerler,dün kızçem gitti evine tam alışıyorsun hoppp gidiyor
Aminnn canım sağolBaşı sağolsun Allah rahmet eylesin Kardelencim
Allah kavuştursun
İyiyiz Ayris hiç durmuyo dışarı çıkarıyorum sürekli yağmur olmazsa oynuyor bahçede yoruluyor birazAmin sağol hayatım,sen nasılsın iyimisin ayris nasıl
İyiyiz Ayris hiç durmuyo dışarı çıkarıyorum sürekli yağmur olmazsa oynuyor bahçede yoruluyor biraz
Sen nasılsınYorulsun biraz sonrada uyur işte sende biraz kafa dinlersin
Sen nasılsın
Geçmiş olsun baş dönmesi de yaptı mı dengesini sağlayamıyor insan çünküİyiyim bende kızçemin yanında giderken uçakta kulaklarım tıkandı nerdeyse 24 saatte ancak açıldı..
Dönüştede biraz oldu ama düxeldi hemen,sonrada hafif birağrı başladı cumartesi acile gittik orta kulak iltihabı olmuş dedi dr.
İlaç verdi onu kullanıyorum geçmezse kbb ye gideceğim.
Geçmiş olsun baş dönmesi de yaptı mı dengesini sağlayamıyor insan çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?