- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.126
- 1.423
- 60
Ablam çok geçmiş olsun
Hayırlı cumalar abla
Ayy nede ki .?Sağol canısı yıllardır böyle olmamıştım neye uğradığımı anlamadım.
Ayy nede ki .?
Enfeksyon almışsın ablam o ateş yapar dikkat et kendineAnkaraya gitmiştim orada kaptım zaten nasıl bir üşüme varya..Kazakla uyuyordum artık sonrada ateş oldu işte..
Enfeksyon almışsın ablam o ateş yapar dikkat et kendine
Bende takrar diyet topiğlerimdeyim1,5 kilo verdim iyide oldu varyaboğaz ve ciğerler temiz çıktı bide..
Bende takrar diyet topiğlerimdeyimşimdilik iyi gidiyorum o kilo su kaybı olmasın bol bol su iç vucüdunda temizlenir birlikte su içib kafayı bulalım
İyi abla kiloya dikkat ne geliyosa kilodan geliyor bendede insülin direci çıktı bu sene kilomu çogu ondan beni acıktiŕip yedirmiß abla ilac kullanıyorumKinoa keten tohumu chia tohumu yiyorum yoğurdun içine katıp ....Suyu zaten çok içerim hafiften göbekten azalma var.
İyi abla kiloya dikkat ne geliyosa kilodan geliyor bendede insülin direci çıktı bu sene kilomu çogu ondan beni acıktiŕip yedirmiß abla ilac kullanıyorum
Günaydın İyi hasret gidermeler o zaman abla :))))))
Dönüşler hep zor olurGünaydınlar canısı sağol,yarın akşam gidiyor maalesef..
Dönüşler hep zor olur
Sağlık olsun abla yine gelir :))Aynen tam alışıyorsun hoppp gidiyor gene..
Sağlık olsun abla yine gelir :))
Ne güzel abla eskiden senede görenler vardı şimdi özledin mi atla uçagà 1 saat içinde yanındasın....Zaten sık sık geliyor yanımıza,bizde gidiyoruz nasılsa:))
Kuzum iyi olda Ayris büyümüştür tam yemeliktir o şimdiSelam
Geçmiş olsun abla şimdi nasılsın
Berresu Efser
Yazlıktayım çok işlerim vardı Ayris zaten başlı başına bi iş kuduruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?