Sanırım öyle dalga geçiyolar galiba ama mecbur hep takıcak resim çekilecek mesela hemen çıkarıyo görsen
Hayırlı ramazanlar❤❤❤❤
İyi akşamlar canım iyi olmanıza sevindimSelam
Geçmiş olsun abla şimdi nasılsın
Berresu Efser
Yazlıktayım çok işlerim vardı Ayris zaten başlı başına bi iş kuduruk
İyi akşamlarSelamlar nerdesiniz huuuu
İyi akşamlar
Günaydın
Büyüdü de o beni yiyo geçen gün yanağımı ısırdıKuzum iyi olda Ayris büyümüştür tam yemeliktir o şimdi
Çok fena abla biraz dışarıda oynuyo da yoruluyo rahat ediyorumCidden öyleydi şimdi kolay artık atla uçağa oradasın..
Selam canısı merak ettik senide iyisin demi,sağol daha iyiyim artık ne olduğunu anlamadan atlattım artık.
Ayrisde iyi demi yaramazlığa devam herhalde
Hoşgeldin canım oyyy kimler gelmişSelammmlarrr yıllar mı olmuş yaa gelmeyeli çok özlemişim
Sağol canım siz iyimisinizİyi akşamlar canım iyi olmanıza sevindim
Terst pisikiloji sen onu yemeden o seni yedi deseneBüyüdü de o beni yiyo geçen gün yanağımı ısırdı
Diyet topiglerinde cirit atıyorum ablaSelamlar nerdesiniz huuuu
Bizde iyiyiz canım durum sizden farklı değil bütün gün koşturmaca arsız sıpaylaSağol canım siz iyimisiniz
Evet ya çok fena ısırma huyu varTerst pisikiloji sen onu yemeden o seni yedi desene
Nasılsın kuzum yazlıktamısın ?
Öp benim içinBizde iyiyiz canım durum sizden farklı değil bütün gün koşturmaca arsız sıpayla
Niye erken kalkarlar anlamıyorum Ayris sahura kalkacak nerdeyseGözlerim kapanıyor sabahın köründe kalktığımız için
O dönemde olur saç cekme,ısırmaEvet ya çok fena ısırma huyu varyuvaya göndericem bu sene ısıracak çocukları
Yazlıktayım tuvalete alıştırmaya çalışıyorum ama çok inatçı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?