- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.126
- 1.423
- 60
Ne güzel abla eskiden senede görenler vardı şimdi özledin mi atla uçagà 1 saat içinde yanındasın....
Selam
Geçmiş olsun abla şimdi nasılsın
Berresu Efser
Yazlıktayım çok işlerim vardı Ayris zaten başlı başına bi iş kuduruk
Selammmlarrr yıllar mı olmuş yaa gelmeyeli çok özlemişim
Hoşbuldum ablacımm buralardayım insallah çocuklar da iyi okul hayatı yoğun koşuşmali birde kızcemiz olduCanısı hoş geldin bir daha gitmek yok ona göre..
Nasılsın iyimisin çocuklar nasıllar iyilermi..
Hoşbuldum ablacımm buralardayım insallah çocuklar da iyi okul hayatı yoğun koşuşmali birde kızcemiz oldu
İyiyim ablacım çok şükür temizlik kaç gündür okul işleri yogunum baya sen nasılsınGünaydınlar canısı nasılsın
İyiyim ablacım çok şükür temizlik kaç gündür okul işleri yogunum baya sen nasılsın
Abla uzak mi gözlüğün, benim büyük oplum 10 yasında oldu 3 senedir uzak problemi var kompleks yapıyo çok yaKolay gelsin sanada,temizlik hiç bitermi bende iyiyim canısı sağol..
Öğlen vakti gözlüğümü almaya gideceğim numaralı takıyotum artık 2 olmuş değişim yapıldıda..
Abla uzak mi gözlüğün, benim büyük oplum 10 yasında oldu 3 senedir uzak problemi var kompleks yapıyo çok ya
Sanırım öyle dalga geçiyolar galiba ama mecbur hep takıcak resim çekilecek mesela hemen çıkarıyo görsenGünaydınlar..
Benim yakın 2numara olmuş,sadece okumada ve nette kullanıyorum gözlüğü..
Çocuklarda gözlük biraz sıkıntı oluyor takmak istemiyorlar nedense,bence arkadaşları arasında sorun oluyor genelde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?