teşekkurler canım....
Kardelen Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
birde çocuklar vardı sormayın neler neler yaptılar az önce temizliği bitirdim valladelikafadulden
Zaten 10 tane büyük olsun 1 tane çocuk olmasınkaydirigubbakcemile3
Gitgide kocamamı benziyorum neakannehir
körle yatan şaşı kalkarmış kaydirigubbakcemile3
bende arkadaşlardan geldikten sonra ohh be diyorum iyi ki çocuğumuz yok ,yaşasın sessizlik kaydirigubbakcemile3
fazla alıştık rahatımıza
Eline sağlık yaprak bi tek sarmayı söylüyosun hepsini say bakıyım fikir olsun:1rolleyes:
aaa tamam canım
kremalı mantar çorbasıpeynirli maydonozlu börek
yaprak sarma
yoğurtlu havuç salatası
kırmızı biber közlemesi sirkeli felan çok güzel olmuştu
kıymalı patlıcan musakka - patlıcanları yağda şoklayıp yaptım daha lezzetli oldu ve 1 gun öncesinden yapmıştım
Cacık
pilav
güllaç
İftariyelikler kahvaltılıklar....
Hele bi arkadaşımın çocuğu var..Bi kere elinde makasla tüllerime giderken yakalamıştım..o zamandan beri çocuktan korkuyorumeyvahedigeldismile
Ay dünürüm kırmızı biber dedim pardoneyvahedigeldismile
Hele bi arkadaşımın çocuğu var..Bi kere elinde makasla tüllerime giderken yakalamıştım..o zamandan beri çocuktan korkuyorumeyvahedigeldismile
akannehir akannehir
bende sırf o yüzden tv ünitesinin dolabına koyduğum bardak takımım vardı taşlı falan onları kaldırıp mutfak dolabına koydum
baktım dolabı açıp alıyolar oyuncak sanki
en sinir olduğum şeylerden biri de salonumda sehpayı bir tarafa kaldırmak ,ya da üzerindeki toplamak zorunda kalmak
ayy sormaa servis masasından sen kocaman tulumba tatlısını avuçla yicem die bide şerbetlisini almış halıların üzstünden yürüye yürüye mutfaga gözümün önüne gelmezmii beynimden vurulmuşa döndümmsempatiksalakcinni bide ellerimi silecekmişsin demez mi bana sempatiksalakcinni heryeri logladım ya sempatiksalakcinni sonradan karpuzuda avuçladı yakaladım ama hayır dedim çatalla yiyeceksinnlmaz:
sositososito sositososito
ayy sormaa servis masasından sen kocaman tulumba tatlısını avuçla yicem die bide şerbetlisini almış halıların üzstünden yürüye yürüye mutfaga gözümün önüne gelmezmii beynimden vurulmuşa döndümmsempatiksalakcinni bide ellerimi silecekmişsin demez mi bana sempatiksalakcinni heryeri logladım ya sempatiksalakcinni sonradan karpuzuda avuçladı yakaladım ama hayır dedim çatalla yiyeceksinnlmaz:
akannehirakannehirÖldüm bak
ay arkadaşımın kızı geldi aklıma
et yemeği yapmıştım ,gezine gezine yiyor ,sen çıkar ağzından sehpanın üzerine tamamen sür sempatiksalakcinni
ben akannehir akannehir
ölmeee :gitme: şaka yapıyo kedi :gitme:
Güzel menü..
Şu kırmızı biber közlemesinden bende yapayım..
Yaprag maaşalah hergun dökturuyosun hee ama iftarda yenmıyo bişi yaa
akannehir akannehir
bende sırf o yüzden tv ünitesinin dolabına koyduğum bardak takımım vardı taşlı falan onları kaldırıp mutfak dolabına koydum
baktım dolabı açıp alıyolar oyuncak sanki
en sinir olduğum şeylerden biri de salonumda sehpayı bir tarafa kaldırmak ,ya da üzerindeki toplamak zorunda kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?