Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Eline sağlık yaprak bi tek sarmayı söylüyosun hepsini say bakıyım fikir olsun:1rolleyes:

teşekkurler canım....

Kardelen Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

birde çocuklar vardı sormayın neler neler yaptılar az önce temizliği bitirdim valladelikafadulden

Zaten 10 tane büyük olsun 1 tane çocuk olmasınkaydirigubbakcemile3

Gitgide kocamamı benziyorum neakannehir

Zaten 10 tane büyük olsun 1 tane çocuk olmasınkaydirigubbakcemile3

Gitgide kocamamı benziyorum neakannehir

körle yatan şaşı kalkarmış kaydirigubbakcemile3

bende arkadaşlardan geldikten sonra ohh be diyorum iyi ki çocuğumuz yok ,yaşasın sessizlik kaydirigubbakcemile3

fazla alıştık rahatımıza

körle yatan şaşı kalkarmış kaydirigubbakcemile3

bende arkadaşlardan geldikten sonra ohh be diyorum iyi ki çocuğumuz yok ,yaşasın sessizlik kaydirigubbakcemile3

fazla alıştık rahatımıza

Hele bi arkadaşımın çocuğu var..Bi kere elinde makasla tüllerime giderken yakalamıştım..o zamandan beri çocuktan korkuyorumeyvahedigeldismile

Eline sağlık yaprak bi tek sarmayı söylüyosun hepsini say bakıyım fikir olsun:1rolleyes:

aaa tamam canım

kremalı mantar çorbasıpeynirli maydonozlu börek
yaprak sarma
yoğurtlu havuç salatası
kırmızı biber közlemesi sirkeli felan çok güzel olmuştu
kıymalı patlıcan musakka - patlıcanları yağda şoklayıp yaptım daha lezzetli oldu ve 1 gun öncesinden yapmıştım
Cacık
pilav
güllaç

İftariyelikler kahvaltılıklar....

Güzel menü..
Şu kırmızı biber közlemesinden bende yapayım..

Hele bi arkadaşımın çocuğu var..Bi kere elinde makasla tüllerime giderken yakalamıştım..o zamandan beri çocuktan korkuyorumeyvahedigeldismile

akannehir akannehir

bende sırf o yüzden tv ünitesinin dolabına koyduğum bardak takımım vardı taşlı falan onları kaldırıp mutfak dolabına koydum

baktım dolabı açıp alıyolar oyuncak sanki

en sinir olduğum şeylerden biri de salonumda sehpayı bir tarafa kaldırmak ,ya da üzerindeki toplamak zorunda kalmak

ayy sormaa servis masasından sen kocaman tulumba tatlısını avuçla yicem die bide şerbetlisini almış halıların üzstünden yürüye yürüye mutfaga gözümün önüne gelmezmii beynimden vurulmuşa döndümmsempatiksalakcinni bide ellerimi silecekmişsin demez mi bana sempatiksalakcinni heryeri logladım ya sempatiksalakcinni sonradan karpuzuda avuçladı yakaladım ama hayır dedim çatalla yiyeceksinnlmaz:

Aynen ya..Bi de benim salonumdaki sehpa cam..İyi dayandı yani..Üzerinde oyunlar oynuyodu çocuklar..Anneleride hiç bi bez alıp silmiyolardı bile..akannehir

ay arkadaşımın kızı geldi aklıma

et yemeği yapmıştım ,gezine gezine yiyor ,sen çıkar ağzından sehpanın üzerine tamamen sür sempatiksalakcinni

ben akannehir akannehir

Aman allahımakannehir

Güzel menü..
Şu kırmızı biber közlemesinden bende yapayım..

yap yap sabahtan yap ki akşama kadar lezzetlensin çok şık oluo masada kaydirigubbakcemile5

Yaprag maaşalah hergun dökturuyosun hee ama iftarda yenmıyo bişi yaa

saol canım evet hep arttı yemekler ama yapılıyor işte yapmadan duramıyoruz...

Allah tan kristallere felan saldırmadılar benim kaydirigubbakcemile3 birde rahmetli kayınvalidemden kalma hepsi antika değerindeler dış ülkelerden almada var hepsini yükseğe kaldırıyorum bişey olur diekaydirigubbakcemile3

bu arada netim çok yavaşş offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…