Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

biz nasıl çocuk bakçaz ya sempatiksalakcinni

Dünürüm bazen şöyle düşünüyorum..Galiba benim için böyle daha hayırlı..Benim kocam çocuğa karşı çok tahammülsüz.Sinir eder beni..Böyle daha iyi..

Dünürüm bazen şöyle düşünüyorum..Galiba benim için böyle daha hayırlı..Benim kocam çocuğa karşı çok tahammülsüz.Sinir eder beni..Böyle daha iyi..

öyle deme canım kendi çocuğunuz olunca başka oluyormuş banada hep böyle diyorlar sen de o kervana katılıyorsun yani sempatiksalakcinni

bu arada cam sehbanın üstünede çıktılar sempatiksalakcinni

Çıkıyolar canım nedense bu çocuklarsempatiksalakcinni

Bi kere de arkadaşım oğluna bana gelirken cips almış..Verdi eline..Çocuk düzgün düzgün yerken boşaltı verdi yağlı yağlı cipsleri halının üzerinesempatiksalakcinni

benimki de tahammülsüz çok

geçen konuştuk ya hatta benim senin gibi çocuğum olsa balkondan atardım diyo 1 yaşındaki çocuğa akannehir

bu arada cam sehbanın üstünede çıktılar sempatiksalakcinni

benimkinin zaten sürekli üzerindeler

Benimkide arabadan atıyodu ya çocuğu..Ağlamalarına sinir oluyo..

aahhh ahhhh ahhhhsempatiksalakcinni ölür müsün öldürür müsünkaydirigubbakcemile3

kardelen aşağıda yeni üye gördüm meldaa kaydirigubbakcemile3aha meldanında çakması çıktı :roflol:

kardelen aşağıda yeni üye gördüm meldaa kaydirigubbakcemile3aha meldanında çakması çıktı :roflol:

Hadi ya:roflol:

Kardelende var bi sürü..Yanlarına numara ekleyip ekleyip geliyolarsempatiksalakcinni

yok yok hiç öyle düşünmedim ama şu var ki eşimden biliorum yaş ilerleyince çocuklara karşı biraz sert olunuyor yada duygular sert dile getirilior

ben daha yufka yürekliimdir eşime göre

Benimki 25 yaşındada böyleydi 35 inde de böyle valla..sempatiksalakcinni

Dünürüm annen nasıl giyiniyo? süslü mü? Benim annem tam kokoştur..kaydirigubbakcemile3
annem de kokoş ablam da ama ben değilim düğünden bayrama törenden törene
kolaymış dünürüm yapılabilir ama ben meldanın mantısından istiyorum kaydirigubbakcemile3
nasıl ki o kız
maşallahhhhhhh

sositososito sositososito
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
akannehir akannehir akannehir akannehir
ay arkadaşımın kızı geldi aklıma

et yemeği yapmıştım ,gezine gezine yiyor ,sen çıkar ağzından sehpanın üzerine tamamen sür sempatiksalakcinni

ben akannehir akannehir

akannehir akannehir akannehir akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…