biz nasıl çocuk bakçaz ya sempatiksalakcinni
Dünürüm bazen şöyle düşünüyorum..Galiba benim için böyle daha hayırlı..Benim kocam çocuğa karşı çok tahammülsüz.Sinir eder beni..Böyle daha iyi..
bu arada cam sehbanın üstünede çıktılar sempatiksalakcinni
Dünürüm bazen şöyle düşünüyorum..Galiba benim için böyle daha hayırlı..Benim kocam çocuğa karşı çok tahammülsüz.Sinir eder beni..Böyle daha iyi..
bu arada cam sehbanın üstünede çıktılar sempatiksalakcinni
Çıkıyolar canım nedense bu çocuklarsempatiksalakcinni
Bi kere de arkadaşım oğluna bana gelirken cips almış..Verdi eline..Çocuk düzgün düzgün yerken boşaltı verdi yağlı yağlı cipsleri halının üzerinesempatiksalakcinni
kardelen aşağıda yeni üye gördüm meldaa kaydirigubbakcemile3aha meldanında çakması çıktı :roflol:
Yaprakta diycek ki bunlarda nasıl koca varsempatiksalakcinni
Yaprakta diycek ki bunlarda nasıl koca varsempatiksalakcinni
yok yok hiç öyle düşünmedim ama şu var ki eşimden biliorum yaş ilerleyince çocuklara karşı biraz sert olunuyor yada duygular sert dile getirilior
ben daha yufka yürekliimdir eşime göre
Benimki 25 yaşındada böyleydi 35 inde de böyle valla..sempatiksalakcinni
annem de kokoş ablam da ama ben değilim düğünden bayrama törenden töreneDünürüm annen nasıl giyiniyo? süslü mü? Benim annem tam kokoştur..kaydirigubbakcemile3
nasıl ki o kızkolaymış dünürüm yapılabilir ama ben meldanın mantısından istiyorum kaydirigubbakcemile3
maşallahhhhhhhayyy sormayın masada yer kalmadı onu koy bunu koyy süper oldu yemeklerim...çok güzel geçti bir övdüler bir övdüler beni eee yeni gelinim ya
özelliklede yaprak sarmam dışarda sardırdım sandılar eşim öyle şaka yaptı ki -alıp sardırıyoruz -diebenim sardığımı tabi söyleyince inanamadılar maaşallah kızımıza maaşallah övgüleri havalarda uçuştı:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sositososito sositososito
akannehir akannehir akannehir akannehirayy sormaa servis masasından sen kocaman tulumba tatlısını avuçla yicem die bide şerbetlisini almış halıların üzstünden yürüye yürüye mutfaga gözümün önüne gelmezmii beynimden vurulmuşa döndümmsempatiksalakcinni bide ellerimi silecekmişsin demez mi bana sempatiksalakcinni heryeri logladım ya sempatiksalakcinni sonradan karpuzuda avuçladı yakaladım ama hayır dedim çatalla yiyeceksinnlmaz:
ay arkadaşımın kızı geldi aklıma
et yemeği yapmıştım ,gezine gezine yiyor ,sen çıkar ağzından sehpanın üzerine tamamen sür sempatiksalakcinni
ben akannehir akannehir
evi temizledim meyvemi yedim sıra geldi bir türlü bitmeyen bamyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?