Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

oyyyy oyyy yap valla ben 12 kilo domates almıştım yarısını rendelik yaptım rendelemedim ama blendırla geçtim
domatesleri sıcak suda biraz beklet kabukları çabuk çıkar kabuklarını da sonra kaynat suyu çıksın süzgeçten geç sana bir yarım kaavanoz domates rendesi çıkar

közlemelik almıştım acı çıktıı nasıl yyandım anlatamam dikkat et eldiven var mı onunla doğra kızartmalık ayıracak mısın ben doğrayıp çiğ atıp kızartmalık için kullanıcam

buzluğa atçam domatesleri ben emel çiğden blendardan geçirip

biberi de közleme seviyorum, kızartma yemem

12 kg çok değil mi domates

yok kız 5 kavanoz doğranmış 1 kg domates 5 tane yarım kg luk rendelenmiş domates çıktı
daha yapıcam domatesi menemenlik kahvaltılık tava yemeği için biraz daha fasülye koymam lazım az var yetmez
şeftali meyve suyu yaptım görüntüsü süper görünüyor
züm ve erik yapıcam lohusalıkta şekerli içerim sütüm olsun diye
kayınvalideme de domates verecem o bilmiyor 2-3 kavanoz ona
ben buzluğa atmıyorum domates önceleri bir yere giderken bozulmasın diye yıkayıp atardım buzluğa ama şimdi yapmıyorum

doğranmışları nasıl yaptın?

kabuklarını soydum doğradım tencereye aldım iki çevirdim azcık tuz kattım kavanoza doldurdum 1-2 cm boş kalacak şekilde .kapağı sıkıca kapattım garanti olsun diye bir tencereye ters çevirdim sıcak suyu ekledim 10dk kaynattım ters şekilde sofra bezinin üstünde bir gün beklettim sonra düzeltip mutfak dolabına kaldırdım

Şu anda benimki bi kağıt atmış önüne onunla oynuyo..

Geçen gün banyoya girmiş tuvalet kağıdını çekmiş çekmiş çekmiş sonra onları parçalamışsempatiksalakcinni

ayyyy rahmetlı pamuk cok yapardı boyle canım benımm
fınfıgıma helalı hos olsun bı top wv kagıdı bebegıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…