Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

naber yaprak
offf ne güzel kahveler onlar haleee olsa da içsek

iyilik iyi olmaya çalışıorum işte ...canım senden nbr?

bu arada akşamki gittiğim yerde bir abla vardı benim sorundan ondada varmış özel muayenesi olan dr varmış illa ona git ben çok memnunum yıllardır dio birz tuzlu ama olsun git illa dedi butun tahlillerimi toparlayıp ona gidicem..

iyi işte sıkma canını be gülüm bak iyi de dr buldun herşeyin güzel olacağına olan inancını yitirme

sen güzel olmasını istersen olur yoksa umutsuzluk kötüdür belirsizlik kötüdür
bak benim bir tüpüm tıkalı ama dr hiç ümitsiz olmadı ben de olmadım bir tane tüpüm vardı ve sağlıklıydı şimdi Rabbime binlerce şükür hamileyim
arkadaşımın myomu vardı dr ümitsiz olmadı şimdi 1 yaşında oğlu var o da biz yaşlarda 32 yaşında
komşum var 25 yaşında yumurtalıkları 55 yaşındaki kadın gibiymiş o da ümitsiz değil tüp bebek yaptırdı tavsiyemle bal ve polen yedi dr bile yumurtalara şaşırmış ümit hep olmalı unutma

Allah yardımcısı olsun herkesin ....

dün konuşmuşsunuz bayramlık ne düşünorsunuz ne alacaksınız? ben dün alışveriş merk. baktım moralimde düzelsin die tam tersine daha da bozuldu :bbo: beğenemedim bişeyy sempatiksalakcinni

bayramlık mı ben almıycam zaten doğuma az kalmış olacak hamilelik alsam gereksiz bişey almıcam zaten araba aldık olağanüstü hale geçti kemeri sıkıcaz artıkın

bayramlık mı ben almıycam zaten doğuma az kalmış olacak hamilelik alsam gereksiz bişey almıcam zaten araba aldık olağanüstü hale geçti kemeri sıkıcaz artıkın

tabi canım sen yırtıosun şimdi hamileyim die sengözlerimebaksanab

ama benim almam lazım el öpmeye gidicem kaç yere teze gelinim ya sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…