renaut sembol canım 2011 model
heee sen tezeciksin cici ol saçını fönlet
git şöyle elalem gelin görsün dimi
ben pantolon ve badi düşünüyorum ,pek spor olmayan
yaz boyu hep spor giyindim sıcak ve kapalı olduğum için spor ayakkabı ince hırkalar v.s bayramda birazz şık olayım diorum sen de iyi yaparsın kaydirigubbakcemile5
olsun kız bayan bayana kaldığınızda açarsın o zman ne bakımlı hatun derlerehehehhe saçımı fönleteyim haaa :roflol: :roflol: canım ben kapalıyım :1ninca:
metalik gri canımarabanızın modeline baktım güzelmiş ne renk aldınız bizim favori rengimiz metalik gri yada kar beyazıdır..
ben pantolon ve badi düşünüyorum ,pek spor olmayan
bende öyle düşündüm
hep babet spor ayakkabı, azcık topuklularda çıksın dolaptan kaydirigubbakcemile3
Fındık değil canım bıdık..Fındık usluuuuu..ayyyy rahmetlı pamuk cok yapardı boyle canım benımm
fınfıgıma helalı hos olsun bı top wv kagıdı bebegıme
çıksın şöyle hoş bir kumaş pantalon düşük bel sütüne şık bir bluz ayakta hafif topuklu süper olur
ömür gelmişşşş
Nasılsınız fıstıklar?
Yaprakcım geçmiş olsun dün canın sıkılmış biraz..:teselli:
çıksın şöyle hoş bir kumaş pantalon düşük bel sütüne şık bir bluz ayakta hafif topuklu süper olur
ömür gelmişşşş
topuklularım dura dura rafta eskidi valla sempatiksalakcinni giyelim demii hihoyyyt
boy da varsa ooooo zemuszemus
Nasılsınız fıstıklar?
Yaprakcım geçmiş olsun dün canın sıkılmış biraz..:teselli:
kendini dev aynasında mı görüomuşş fisfisfis 170 benim boyum eşim 189 bir problemim olmuoo sadece elbise vs. alırken boy sorunu yaşıorum okadar sempatiksalakcinnibayanssulusmilebayanssulusmile
:roflol::roflol:
boy yok ya 1,65
bi konu vardı 1,65im çok uzunum topuklu giyemiyorum diyeakannehir
hg cannımmm opuyorumnanaktan
banyoyu da yıkayıp geliyorum
kendini dev aynasında mı görüomuşş fisfisfis 170 benim boyum eşim 189 bir problemim olmuoo sadece elbise vs. alırken boy sorunu yaşıorum okadar sempatiksalakcinni
Hoşbulduuuuuuuuuukkkkkopuyorumnanaktan
Yemek yapıp geldim..cokacimcoook
Bi tek çorba ve salata yapıcam..
ohh ellerine sağlık.... ben yemek felan yapmadım oturuyorum dizim şişmiş buz koydum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?