Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

renaut sembol canım 2011 model
heee sen tezeciksin cici ol saçını fönlet
git şöyle elalem gelin görsün dimi

arabanızın modeline baktım güzelmiş ne renk aldınız bizim favori rengimiz metalik gri yada kar beyazıdır..

yaz boyu hep spor giyindim sıcak ve kapalı olduğum için spor ayakkabı ince hırkalar v.s bayramda birazz şık olayım diorum sen de iyi yaparsın kaydirigubbakcemile5

bende öyle düşündüm

hep babet spor ayakkabı, azcık topuklularda çıksın dolaptan kaydirigubbakcemile3

ehehehhe saçımı fönleteyim haaa :roflol: :roflol: canım ben kapalıyım :1ninca:
olsun kız bayan bayana kaldığınızda açarsın o zman ne bakımlı hatun derler
arabanızın modeline baktım güzelmiş ne renk aldınız bizim favori rengimiz metalik gri yada kar beyazıdır..
metalik gri canım
ben pantolon ve badi düşünüyorum ,pek spor olmayan

ahan da annen kesin kızacak

çıksın şöyle hoş bir kumaş pantalon düşük bel sütüne şık bir bluz ayakta hafif topuklu süper olur
ömür gelmişşşş

ayyyy rahmetlı pamuk cok yapardı boyle canım benımm
fınfıgıma helalı hos olsun bı top wv kagıdı bebegıme
Fındık değil canım bıdık..Fındık usluuuuu..
çıksın şöyle hoş bir kumaş pantalon düşük bel sütüne şık bir bluz ayakta hafif topuklu süper olur
ömür gelmişşşş

opuyorumnanaktan

Nasılsınız fıstıklar?

Yaprakcım geçmiş olsun dün canın sıkılmış biraz..:teselli:

ömür gelmişşşş

bayanssulusmilebayanssulusmile

topuklularım dura dura rafta eskidi valla sempatiksalakcinni giyelim demii hihoyyyt

:roflol::roflol:

boy da varsa ooooo zemuszemus

boy yok ya 1,65

bi konu vardı 1,65im çok uzunum topuklu giyemiyorum diyeakannehir

bayanssulusmilebayanssulusmile

:roflol::roflol:

boy yok ya 1,65

bi konu vardı 1,65im çok uzunum topuklu giyemiyorum diyeakannehir
kendini dev aynasında mı görüomuşş fisfisfis 170 benim boyum eşim 189 bir problemim olmuoo sadece elbise vs. alırken boy sorunu yaşıorum okadar sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…