- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
cilve operasyonu devam ediyo diyosun aklinialirimsmile kıramadınız mı daha zincirleri kaydirigubbakcemile3
bu sefer kimi çağırdı eşin yanına kaydirigubbakcemile3
aşağı inip geldim kaydirigubbakcemile3
emel ne zaman doğum iznine ayrılcaktı?
Dünürüm sen bayramda adet oldun mu? Yok muymuş bi kaza kurşunuboshayallersmile
arifeden önceki gece oldum dünürüm ,es geçmez sağolsun bir aycık da :umursamaz:
millet tuvaletteki spermin üzerine oturur hamile kalır, biz bir kazaya kurban gidemedik :roflol:
çalışıyorum canım 7 de işbaşı mecburi erkenciyim hiç sevmiyorum erken kalkmayı ama :sm_cool:
arifeden önceki gece oldum dünürüm ,es geçmez sağolsun bir aycık da :umursamaz:
:jeyyar:bir ayda gecer be canm sabırrr
millet tuvaletteki spermin üzerine oturur hamile kalır, biz bir kazaya kurban gidemedik :roflol:
:roflol::roflol:
Arkadaşım geçen gün doğum yaptı..3.yü doğurdu..akannehirHastaneye gittik eşimle beraber..Kocası aslında eşimin arkadaşı bizde tabi hanımıyla arkadaş olduk..Bizden bi kaç ay önce evlenmişlerdi..Şimdi 3 tane çocukları var..boshayallersmile
maşallah
bende bayramda gördüm arkadaşlarımın çocukları yaşına gelmişler ,bir tek bende yok daha
ne olsun cnmmm yaa mdür bezdırmek için rapor üstüne rapor yagdırdı bakktı hepsını cıkarıyom gitiohaoldumsmilelmaz:guclubacismile
Anlamadım işten mi çıkarıyomuş..ohaoldumsmile
yok canım istedıgı raporların hepsını cıkarıyom baktı benı şikayet etcek bişi kalmadı cekti gitti manisa merkeze toplantı var onun benı cıkarma yetkısı yok cnm işte bezdırme politkasııı pışşıkk yemezlerrlmaz haoldumsmile:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?