Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

cilve operasyonu devam ediyo diyosun aklinialirimsmile kıramadınız mı daha zincirleri kaydirigubbakcemile3

bu sefer kimi çağırdı eşin yanına kaydirigubbakcemile3

cilve operasyonu devam ediyo diyosun aklinialirimsmile kıramadınız mı daha zincirleri kaydirigubbakcemile3

bu sefer kimi çağırdı eşin yanına kaydirigubbakcemile3

Cilve devam ediyo sorma olan bana oluyo amaaklinialirimsmile

Bu hafta sonu arkadaşlarımla buluşmam lazım..Ramazan boyunca görüşmedik..Hepsini çok özledim..Onun yolunu yapıyorum eşime..Daha bi sonuç alamadım..

Servis için annemi çağırmamı buyurdu eşim..akannehir

Dünürüm sen bayramda adet oldun mu? Yok muymuş bi kaza kurşunuboshayallersmile

otursun azcık evde de sohbet edelim boshayallersmile

sonra bebiş doğar zaten erenle meşgulum diye gelemez o da

Dünürüm sen bayramda adet oldun mu? Yok muymuş bi kaza kurşunuboshayallersmile

arifeden önceki gece oldum dünürüm ,es geçmez sağolsun bir aycık da :umursamaz:

millet tuvaletteki spermin üzerine oturur hamile kalır, biz bir kazaya kurban gidemedik :roflol:

arifeden önceki gece oldum dünürüm ,es geçmez sağolsun bir aycık da :umursamaz:

millet tuvaletteki spermin üzerine oturur hamile kalır, biz bir kazaya kurban gidemedik :roflol:

:roflol::roflol:

Arkadaşım geçen gün doğum yaptı..3.yü doğurdu..akannehirHastaneye gittik eşimle beraber..Kocası aslında eşimin arkadaşı bizde tabi hanımıyla arkadaş olduk..Bizden bi kaç ay önce evlenmişlerdi..Şimdi 3 tane çocukları var..boshayallersmile

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15158242

elma reçeli de yapçam

incir yapmıştım ,köye gidince annanemin bahçeden topladım 4 kavanoz daha yaptım

kayısı ,incir, çilek,sarı kiraz ve vişnem var şimdi

benim kociş reçel delisi yetmiyo ona reçel

çalışıyorum canım 7 de işbaşı mecburi erkenciyim hiç sevmiyorum erken kalkmayı ama :sm_cool:

bende 8 hiç sevmıyorum yaaa evımın kadını kocamın karısı cocuklarımın anası olmak istıyommm:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

maşallah

bende bayramda gördüm arkadaşlarımın çocukları yaşına gelmişler ,bir tek bende yok daha

ne olsun cnmmm yaa mdür bezdırmek için rapor üstüne rapor yagdırdı bakktı hepsını cıkarıyom gitiohaoldumsmilelmaz:guclubacismile

maşallah

bende bayramda gördüm arkadaşlarımın çocukları yaşına gelmişler ,bir tek bende yok daha

Adam 4 - 5 tane çocuk istiyo..Eşim diyo ki sanki sadece çocuk yapmak için evlenmiş bu adam..:roflol:

Anlamadım işten mi çıkarıyomuş..ohaoldumsmile

yok canım istedıgı raporların hepsını cıkarıyom baktı benı şikayet etcek bişi kalmadı cekti gitti manisa merkeze toplantı var onun benı cıkarma yetkısı yok cnm işte bezdırme politkasııı pışşıkk yemezlerrlmazhaoldumsmile:roflol:

Heee anladım..Yılma kızaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…