Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bende görümcem gibi hemen hamile kalsam 1,5 yaşında çocuğum olcaktı boshayallersmile

ayy ne şirin olurdu di mi teyzesi minik minik koştururdu etrafta kaydirigubbakcemile3

Ay evet ne güzelboshayallersmile

Benimki de 8-9 yaşında olurdu heralde..

Nolurdu beraber büyürdük çocuğumlaboshayallersmile

Karı-koca çalışırsınız zorlukları aşarsınız canım..Yeter ki birbirinizi sevin..sayın..opuyorumnanaktan

ÖLE TABI CNM İNŞALLAHHH

naber aslıcık? ne zaman evleniyon fıstık?

cnm nasip dıuorum cunku hep tarıh verınce olmadı bide böle denıyom:kedi:

tek başına geçinmek zor ,erkeğin maaşı çok iyi olmadıkça bu devirde

kesınlıkle cok zor valla:sinifsinif:

İstemedi ki işte..O konuda hiç affedemiyorum onu..:umursamaz:Her fırsatta başına kakıyorum..Bu aramızda gerginliğe neden oluyo..eyvahedigeldismile

anlamadım ben ömürümmbilmiyorumkismile

Bizim çocuk meselesi aslıcım..Başka kötü bi şey yokkaydirigubbakcemile3

iyim valla çamaşır serdim geldim
şu eşlerinize kızıyorum valla ne yalan söylim hakları yok siizi bu duygudan mahrum etmeye olmaz anlarım ama olabilirken neden bu seçim
neyse canınızı sıkayım

iyim valla çamaşır serdim geldim
şu eşlerinize kızıyorum valla ne yalan söylim hakları yok siizi bu duygudan mahrum etmeye olmaz anlarım ama olabilirken neden bu seçim
neyse canınızı sıkayım

bencillik ediyolar :mymeka: sanki bu sadece kendi kararları :umursamaz:

aslında sadece bizim istememiz de yeterli değil ,aynı bencilliği biz de yapmış oluruz onlar istemeden zorla çocuk sahibi olsak

off hayırlısı Allah'tan inşallah

:mymeka:hayırlısı elifim üzülmeee belkim daha zamanı gelmedi:Saruboceq:

:mymeka:hayırlısı elifim üzülmeee belkim daha zamanı gelmedi:Saruboceq:

öyle diyorum bende aslıcım rabbim ne zaman dilerse o zaman olur inşallah ,kısmet de yoksa da olmaz

işin açıkçası çocuğum olmasa dünya başıma yıkılır diyenlerden değilim ,bazen çok aşırı istyorum anne olmayı bazen de tam tersi

ama isterim tabi benimde minik bi bebişim olsun ,eşimin de isteğiyle tabi :ecrin_bebek:

Ondan ve benden bi parça bu dünyaya getirmek isterdim ama benimkinde asla böyle bi duygu yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…