Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Boşver aslıcım tazminatını düşünboshayallersmile

evet cnmm sadece o degıl evlensem tek maas zor calısmak lazım herseyi düsnüyorumm işteee hayat böleeeboshayallersmile

evet cnmm sadece o degıl evlensem tek maas zor calısmak lazım herseyi düsnüyorumm işteee hayat böleeeboshayallersmile

Ev kira mı olcak aslıcım..Gerçi sizin orda kiralar uygundur heralde..Bizim burda 1 milyar civarı kiralarohaoldumsmile

naber aslıcık? ne zaman evleniyon fıstık?

tek başına geçinmek zor ,erkeğin maaşı çok iyi olmadıkça bu devirde

kira vermek çok zor oluyor ya bizde düşünüyoruz kısmetse ev almayı ,arabanın taksidi benim öğr. ve katkı kredilerimin geri ödemesi bir bitsin

bende dedim ya dün sabah donarak kalktım resmen diye çok ağrım var benimde

söylemesi ayıp lavaboya gidiyorum çıkıyorum sanki hala var gibi geliyor ,çok sancıyor :bbo:

Aynen benimde öyle işte..:bbo:

:roflol: :roflol:

yaşlanıyoruz valla

dizlerimden aşağısı o kadar çok sızlıyo ki ,ayaklarım şiş ayakkabıların üzerine basıyorum otururken

bu yaştan sonra çocuk bakamıcam :roflol:

Ben kendime zor bakıyorum:roflol:

Yaşlandık..:roflol:

Keşke daha küçükken doğursaydım..Çok pişmanım çokboshayallersmile

eşinin askerliği bitince hemen olsaymış dünürüm şimdi büyütmüş olcaktın

kısmet ama tabi bilemiyo insan

eşinin askerliği bitince hemen olsaymış dünürüm şimdi büyütmüş olcaktın

kısmet ama tabi bilemiyo insan

İstemedi ki işte..O konuda hiç affedemiyorum onu..:umursamaz:Her fırsatta başına kakıyorum..Bu aramızda gerginliğe neden oluyo..eyvahedigeldismile

bende görümcem gibi hemen hamile kalsam 1,5 yaşında çocuğum olcaktı boshayallersmile

ayy ne şirin olurdu di mi teyzesi minik minik koştururdu etrafta kaydirigubbakcemile3

İstemedi ki işte..O konuda hiç affedemiyorum onu..:umursamaz:Her fırsatta başına kakıyorum..Bu aramızda gerginliğe neden oluyo..eyvahedigeldismile

aynı şeyi bizde yaşıcaz ,herkes söyleyip duruyo eşime de baştan olmazsa sonradan daha zor oluyor diye umrunda değil :umursamaz: :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…