o da doğru sadece sen istersen bu da bencillik hayırlısı olsun elifim yabencillik ediyolar :mymeka: sanki bu sadece kendi kararları :umursamaz:
aslında sadece bizim istememiz de yeterli değil ,aynı bencilliği biz de yapmış oluruz onlar istemeden zorla çocuk sahibi olsak
off hayırlısı Allah'tan inşallah
iki tarafta isteyince güzel evet sevilen bir bebek oluyor o zamanöyle diyorum bende aslıcım rabbim ne zaman dilerse o zaman olur inşallah ,kısmet de yoksa da olmaz
işin açıkçası çocuğum olmasa dünya başıma yıkılır diyenlerden değilim ,bazen çok aşırı istyorum anne olmayı bazen de tam tersi
ama isterim tabi benimde minik bi bebişim olsun ,eşimin de isteğiyle tabi :ecrin_bebek:
Ondan ve benden bi parça bu dünyaya getirmek isterdim ama benimkinde asla böyle bi duygu yok..
zaten öyle bi duyguları olsa bizi bu kadar üzmezler bizden önce kendileri isterlerdi çocuk sahibi olmayı geriye kalan erkeklerin büyük bir kısmının yaptığı gibi
filmlerde falan karısı hamile kalınca havalara zıplayan ,burda okuduğum duyduğunda hüngür hüngür ağlayan kocalara şaşıyorum inanki
eşimi hayal edemiyorum öyle sempatiksalakcinni
Ondan ve benden bi parça bu dünyaya getirmek isterdim ama benimkinde asla böyle bi duygu yok..
zaten öyle bi duyguları olsa bizi bu kadar üzmezler bizden önce kendileri isterlerdi çocuk sahibi olmayı geriye kalan erkeklerin büyük bir kısmının yaptığı gibi
filmlerde falan karısı hamile kalınca havalara zıplayan ,burda okuduğum duyduğunda hüngür hüngür ağlayan kocalara şaşıyorum inanki
eşimi hayal edemiyorum öyle sempatiksalakcinni
Bende hayal edemedim bi ansempatiksalakcinni
Benimki hiç bi şey için duygularını belli etmeyen bi tip zaten..
kardeş olsalar bu kadar benzemezler ya a.s
Suratsız şey bunlar:dilcikar:
valla eşleriniz kardeş olsa ancak benzerdiii valla
eşim çok şaşırmıştı gözleri doldu ilkinde sonucu o almıştı ikincisinde uykudan uyanmıştıı yazık saatler sonra anlamıştı
Bazen eşime diyorum ki bi gül be adam bi gül..sempatiksalakcinni
Ben de tam tersine öyle güleryüzlüyümdür ki
boshayallersmile boshayallersmile
aynılar ya azcık şu suratın gülsün diyorum
özellikle kendi de kabul ediyor işyerindekiler fazla sevmez beni diyor :tomato: ben de tam aksine tek kelime ters sözüm olmamıştır kimseye ,herkesle iyi anlaşırım
ayy nerden bulduk dünürüm bunları sırnaşık şey sırnaşık şey
Benimki iş çevresinde seviliyo...Hayranları var:roflol:
Ben bulmadım o beni buldu..aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3allah ters insanları yazarmıs bırbırınee
kesinlikle
eşime boşuna mı diyorum seni benden başkası almazdı diye lülülülülülü :roflol: :roflol:
bir arkadaşımız vardı üniversitede bizde eşimin ondan hoşlandığını zannediyoruz :roflol:
meğer benimki bana yaklaşmak için onu kullanıyomuş sempatiksalakcinni
3 kişi gezerken gezerken birden 2 kişi kaldık aşkıcımla :asigim: :asigim:
pek bi şekerdi o vakitler opuyorumnanaktan :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?