Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İnanırdı he:1shok:

Ben de akşam yattım..Eşimin geldiğini duymadım sabahta gittiğini duymadım..:1shok:

Çok hayırlı bi gün benim için hiç karşılaşmadık:roflol:

Salağım ya ben özlerim şimdi onusengözlerimebaksanab

gelmese bile haberin olmucaktı yani

ben gidip yatağıma yatamıyorum eşim yokken ,salonda uzanıyorum beklerken

gelmese bile haberin olmucaktı yani

ben gidip yatağıma yatamıyorum eşim yokken ,salonda uzanıyorum beklerken

Aradım şimdi..Sabah niye uyandırmadın beni dedim..Giderken öptüm seni nasıl uyuyosun duymadın bile dedi..Daha ne yapayım diyo..Arkadan ekledi..Fatmagüle tecavüz ettiler mi akşam:roflol:

Aradım şimdi..Sabah niye uyandırmadın beni dedim..Giderken öptüm seni nasıl uyuyosun duymadın bile dedi..Daha ne yapayım diyo..Arkadan ekledi..Fatmagüle tecavüz ettiler mi akşam:roflol:

:roflol: :roflol: merak etmiş fatmagülü de :roflol:

çok fenaydı ya aklımdan çıkmadı :sinifsinif:

gerçek hayatta yaşayanlar var ,bebeklere çocuklara bile yapıyolar mafoldumben

Allah korusun hepimizi ,rabbim yaşatmasın kimseye

hapisle falan uğraşmıcan bunlara kesçen şeylerini iğrenç adamlar :mymeka: :mymeka:

Ay ettiler ettiler dedim..Dondum kaldım ekran karşısında dedim..Haftaya özetini izlerim dedi illa göreceksempatiksalakcinni

Ya çok kötüydü ya..Şu idamı kaldırmasınlar bizde..En azından ibret olsun diye böylelerini sallandırcan şeyinden

Dolma yapcam dünürüm etli..Dolmalık biberleri yıkadım şimdi..Sonrada anneme gitmeyi planlıyorum..Daraldım biraz oraya gideyim bari..

benimki de tam tersi ya bir yere gitçem diyorum iyi tamam napıyım diyor

ya diyorum kocam değil misin haber veriyorum işte :umursamaz:

izin aldın mı enişteden eyvahedigeldismile

AldımalsanaalsanasmileOraya gitmeme bi şey demiyo.
Allahım yardım etsin bana napıcam ben bu şekildemafoldumben
Pazar günü arkadaşın kızının doğum günü var eşimde evde olmuycak oraya gitmek istiyorum napıyım ben şimdiboshayallersmile

Doğum günüde evde değil cafede müzikli bi cafe napıcak bakalımboshayallersmile

aslıyı şok etmek için sildircektim dünürüm :1shok:

biara gerçek olduğuna inancaktı nerdeyse :roflol: :roflol:

benımde uykum gelmişti bı baktım elifte öle diyince bi ara inanır gibi oldum yaaa:roflol::roflol:

Ne güzelboshayallersmile

Benimki kızgın bana dünürüm:gitme:

neden ömürrrbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…