Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben yarın kuaföre gidicem..Doğum gününe gidecekmiş gibi süslencem saçıma fön çektircem..

o zaman izin verir kesin

cilveler işe yaramadı mı daha yumuşamadı mı :icecream:

onun da işine geliyo tabi :jeyyar:
O cilveler benim hiç işime yaramıyo onun işine yarıyo..Ağlıycam oturup artık son çare..Şimdi orda cafede arkadaşıda olacak o yüzden izin verebilir..
:umursamaz::umursamaz:ömür gönlünü alaydınn:jeyyar:

Başaramadım..

Pazar günü bizim evde bi kıyamet kopabilir..:2:

Anneme söylüyorum gitme kızım sende..İstemiyosa gitme..Her yere gitmek zorundamısın diyo..

güzellikle söle bakalımmgamyoncuiremsu

Güzellikle söylüyorum zaten aslıcım..Hiç bi zaman bozmadım kendimi ona karşı..Heralde o yüzden bana istediğini yapıyo..Çok diş gösteremiyorum ben..

tünaydın kızlarrrrrrr boşver ömürcüm bir doğum günü için huzurunu bozmaya değmez

yaw bu erkekler evlenınce niye bu kadar cok herseye karısıyorlar acababilmiyorumkismile

tünaydın kızlarrrrrrr boşver ömürcüm bir doğum günü için huzurunu bozmaya değmez

yaw bu erkekler evlenınce niye bu kadar cok herseye karısıyorlar acababilmiyorumkismile

Sadece doğum günü olsa iyi gülşah günlerdir dışarı çıkamıyorum bi tek onunla çıkabiliyorum

Güzellikle söylüyorum zaten aslıcım..Hiç bi zaman bozmadım kendimi ona karşı..Heralde o yüzden bana istediğini yapıyo..Çok diş gösteremiyorum ben..

bnde hayır dediği bişeyi birdaha sormam bile zamnında hp karsı geldım sonunda hep o haklı cıktı ondan sesımı kestım:roflol::roflol:

benımkı simdi bile öle vallaşakkıdı

benım bır huyum vardır mesela sevgılım devamlı böyle msj atarsa falan sıkılırım tepkimi güzel bir şekilde belli ederim sıkılıyorum falan diye sonra beklerim bu seferde korkudan atamıyorlar o zamanda baslarım sen nıye hıc benımle ılgılenmıyorsun demeye ayy ne gıcığım dimi :roflol::roflol::roflol: ben ıstedıgım zaman atsın :umursamaz:

aslı sonra soylerım o zaman ömürrrrr gel tatlım sen hıc gırmıyorsun sevmıyorsun heralde dıye cagırmadım benım msn devamlı acık olur buralarda yoksam ordan bulun benı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…