Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

milletin kocaları 3. - 4. çocuğu ister durur ,bizimkilere de zorla çocuk yaptırcaz :mymeka: :mymeka:

milletin kocaları 3. - 4. çocuğu ister durur ,bizimkilere de zorla çocuk yaptırcaz :mymeka: :mymeka:

Benimki ikna olmuştu bi kaç sene önce dünürüm.Darısı senin başına..Bizim olmadı bakma sen..Yoksa biz korunmuyoruz..aklinialirimsmile

Benimki ikna olmuştu bi kaç sene önce dünürüm.Darısı senin başına..Bizim olmadı bakma sen..Yoksa biz korunmuyoruz..aklinialirimsmile

30a kadar istedin istedin yoksa yapmıcam bi daha sana çocuk dedim ,tepki bile vermedi :dilcikar: :dilcikar:

çok ta tınladı beni zaten adamın umrunda mı :mymeka: :mymeka:

sadece ikna olmak değil dünürüm ,aman hadi gel yapalım değil

onlar da istesinler bebek sahibi olmayı ne olur sanki mafoldumben

sadece ikna olmak değil dünürüm ,aman hadi gel yapalım değil

onlar da istesinler bebek sahibi olmayı ne olur sanki mafoldumben

İstemek yok tabi..Sırf ben istiyorum diye korunmayı bıraktı..Çok düşüncelidir kendisi..kaydirigubbakcemile3

Bugün hamileyim diyeyim suratı değişir sanki ben karısı değilim sevgilisiyim beni hamile bıraktı aynı o moda girer tövbe tövbe

hayal bize öyle hamile kalmamız için çabalayan ,hamile kalınca havalara uçan kocalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…