Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

dünürüm aslında suç bizde sessiz kalıyoruz karşılarında

Beni istediği şekle sokuyo valla dünürüm..Bugün gülşahla msn de konuştuk biraz..İpleri vermişim eline istediği yere çekiyo dedim..

Ben küçük evlendiğim için olduğunu tahmin ediyorum..Hakimiyet kurabildi üzerimde tabi..

Ben küçük evlendiğim için olduğunu tahmin ediyorum..Hakimiyet kurabildi üzerimde tabi..

ben 24te evlendim de noldu dünürüm aynı işte

gerçi 18de tanıştık,sanki en ufak tartışmada ayrılcakmış gibi korkardım hala da öyle

çok alttan alıyorum onu yoksa bugüne varamazdık

Kadın susarak gider!
Eğer bir kadın şikayet ediyorsa,erkek bilmelidir ki,o ilişkiden hala ümidi vardır kadının..ne zaman ...ümidini o ilişkiden kestiyse,o zaman sevgisi de yara almış demektir..bir kadının çığlıklarından,kavgalarından korkmamak gerekir,çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.. !!

fb'dan

ben 24te evlendim de noldu dünürüm aynı işte

gerçi 18de tanıştık,sanki en ufak tartışmada ayrılcakmış gibi korkardım hala da öyle

çok alttan alıyorum onu yoksa bugüne varamazdık

Ben ayrılmaktan falan korkmuyorum..Adamın takıntısıyım ben hiç bırakır mı?

Ben kavga etmeyi sevmiyorum..Küs yatmayı sevmiyorum..Ona dokunmadan duramıyorum..Bana bu şekilde davrandımı içimden bi şeyler kopuyo sanki..:çok üzgünüm:

boshayallersmileboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…