Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

emelişkom pc gitti yanlız bıraktın kuzuşum bizi buara:gitme:

doğru diyyorsun valla bir gündüz olabiliyorum bi de eşim biraz pc bırakırsa kapıyorum
dün veda edemedim size eşim hemen aldı elimden kardeşi göreve başladıdemiştim size döküman istemiş eşimden onları ayarladı tek öğretmenli bir yerde göreve başladı sözleşmeli olarak tecrübesiz köyde de çekmiyor hazır ilçeye gitmişken tüm dökümanları vereyim dedi ondan öyle oldu valla kusura bakmayın
ama sanırım alacak çünkü her gün ne yaptın buna diyor gene virüs girmiş buna diyor hehehehehe az kaldııııııı inşallahhhh

canım arkadaşlarım derdinize yardımcı olamıyorum ama kalbimdesiniz ve benim için çok değerlisinizzz biliyorsunuz dimiiiopuyorumnanaktan

günaydın elifim nasılsın
dün domateslerim geldi 25 kilo bugün onları yapıcam veeeeee kışlık hazırlıklarım bitiyor
geriye pasta börek kalıyorrrrr onlarda bi iki günlük bi,r iş

domates çok pahalandı ya 2-3 lira ,sen nerden getirttin?

pasta böreği de dondurucuya mı atçaksın?

valla pahalı ben 1 liraya aldım eşim hal pazarından getirtti
evet misafir gelcek ya ben bi de uğraşamam becerim yok zaten atarım buzluğa çıkarırım misafirimin önüne

sigara böreği yap emel valla kolaylık oluyor ,çıkartıp kızartıver ya da sür üstüne yumurtayı at fırına

heeee onu yapcam
bizim oraların böreği var bş de biberli ekmeği annem getirecek ha bi de hurmalı kurabiyesi var heehhehee onlar gelcek kayınvalide poğaça yapacak komşum yufkalı börek yapacak tabi yardım edeceğim
kocam da yer sever de işte yapan olurssa haaaa bi de kek yaparım atarım
nasılsa derin dondurucum var hehehehe

ömür gelemedi daha aklinialirimsmile

aslıcık gelmiş olumunekankayizsmile

aslı kardeşim gibi geliyosun bana ondan böyle diyorum kızıyo musun?

ben halıları verdim cumartesi ama pazar temizlik yapmadım

bugün başlıcam oda oda cam ,kapı güzel silip süpürcem ,perdeleri yıkıcam

ben elleyemiyorum korkuyorum erken gelmesin
ekim annelerinde arkadaş bir güzel temizlik yaptı ertesi gün normal doğurdu tırstımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…