Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

emel slm yokmuualsanaalsanasmile:kedi:Şeniz

aman elleme canım sen ,Allah korusun erenin rahatını bozma kaydirigubbakcemile3

annem geçen diyo biz doğurana kadar tarladaydık ,traktör tepelerindeydik bişey olmadı ;şimdinin bebekleri pek bir nazlı diye kaydirigubbakcemile3

hala sağlamım bak maşallah ,bi de köyde ebeyle doğmuşum 2 günde ancak akannehir

yazık anneme eyvahedigeldismile babannem izin vermemiş hastaneye gitmelerine giderseniz bu eve dönemezsiniz demiş :umursamaz:

ne cahillik bizimkiler de dinlemiş o zaman sözünü ,ben doğduktan 6 ay sonra da taşınmışlar zaten

annemin sütü yokmuş bana bir yudum süt verdirmemiş ,damda inekler olmasına rağmen :umursamaz:

annem hastaneye gitmemiş babaannem rahmetli doğurtmuş bizi tüm kardeşlerimi
baktı rahmetli bize hakkını vermek lazım ama dedem cimriymiş Allahtan babam asiymiş de annemi ezdirmemiş
annemler hastaneyi bilmezdik diyor çok ciddi olacak da gideceğiz der
biz babaannemlerle 7 yıl beraber sonra karşı daireye taşındık ben liseye kadar böyleydi
sonra babam ev aldı bir kaç apartman ileri ama her gün annem ordaydı baktı babaanneme çk ağlamıştı annem ölünce nenem 14 yaşından beri yanındaydı çünkü

ay duygulandım

emel slm yokmuualsanaalsanasmile:kedi:Şeniz

canım yazdım sandım vallaaaaa canım gel öpim günaydınnnolumunekankayizsmile

muz isterim ama süt istemem kaydirigubbakcemile3

ya bende sürekli hata veriyo kapanıyo site sizde de oluyo mu?

YOOO OLMUYOO ay bende 2 gundur yuhaf oldum cok guvendıgım bi eleman sahtekarlık yapmıs dünden beri pişmanda ama mahemeye vercez dıyo şirkett halını gördukce kötü oluyom yaa 5 aylık bebegı var yapması büyük hata ah seytana uymak cok kötüüü

üzülme aslıcım yapmasaymış

bizde de var şuan benzer bir durum ,yapılan iyilikleri suistimal edenlere ,arkadan iş çevirenlere ,sahtekarlık yapanlara acımıyorum artık

biz aptal mıyız işimizi güvenilir şekilde yapmaya çalışıyoruz?

dogru cnm oda var tabıkı de yanı ya haram lokma nasıl yedırdın cocuguna esıne allah allahh yaaa anlamak zorr namuslu calısmak cokmu zorsüprizzzzz

az para girsin cebime ama gerçekten hakettiğim için girsin

kimsenin hakkı kimsede kalmaz ,Allah çıkartır elbet

muz isterim ama süt istemem kaydirigubbakcemile3

ya bende sürekli hata veriyo kapanıyo site sizde de oluyo mu?
ben de olmuyor elif

yazık etmiş kendine neden yapmış ki tamam asla bahanesi olamaz ama yazık etti kendine
bebeği de varmış

en korkytuğum şey ben de parayla uğraşıyorum ya para topluyoruz çocuklardan
liste tutuyoruz ben de bir liste çocuklarda bir liste oda da bir liste aman diyorum kuruş girmesin cebime aman diyorum

siteyi açık bırakıp inmişim aşağı akannehir

sırtım ,belim ağrıyo çok ,sıcak diye açık yatıyoruz üşütüyoruz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…