- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
ömür gelemedi daha aklinialirimsmile
aslıcık gelmiş olumunekankayizsmile
aslı kardeşim gibi geliyosun bana ondan böyle diyorum kızıyo musun?
heeee onu yapcam
bizim oraların böreği var bş de biberli ekmeği annem getirecek ha bi de hurmalı kurabiyesi var heehhehee onlar gelcek kayınvalide poğaça yapacak komşum yufkalı börek yapacak tabi yardım edeceğim
kocam da yer sever de işte yapan olurssa haaaa bi de kek yaparım atarım
nasılsa derin dondurucum var hehehehe
canım benımmm neden kızıyım mutlu oluyorummm benım ablam yok cunkuuuŞenizŞenizŞeniz
annem hastaneye gitmemiş babaannem rahmetli doğurtmuş bizi tüm kardeşlerimiaman elleme canım sen ,Allah korusun erenin rahatını bozma kaydirigubbakcemile3
annem geçen diyo biz doğurana kadar tarladaydık ,traktör tepelerindeydik bişey olmadı ;şimdinin bebekleri pek bir nazlı diye kaydirigubbakcemile3
hala sağlamım bak maşallah ,bi de köyde ebeyle doğmuşum 2 günde ancak akannehir
yazık anneme eyvahedigeldismile babannem izin vermemiş hastaneye gitmelerine giderseniz bu eve dönemezsiniz demiş :umursamaz:
ne cahillik bizimkiler de dinlemiş o zaman sözünü ,ben doğduktan 6 ay sonra da taşınmışlar zaten
annemin sütü yokmuş bana bir yudum süt verdirmemiş ,damda inekler olmasına rağmen :umursamaz:
emel slm yokmuualsanaalsanasmile:kedi:Şeniz
ara öğün saatiiiii
muz ve sütttt isteyen var mı
üzülme aslıcım yapmasaymış
bizde de var şuan benzer bir durum ,yapılan iyilikleri suistimal edenlere ,arkadan iş çevirenlere ,sahtekarlık yapanlara acımıyorum artık
biz aptal mıyız işimizi güvenilir şekilde yapmaya çalışıyoruz?
az para girsin cebime ama gerçekten hakettiğim için girsin
kimsenin hakkı kimsede kalmaz ,Allah çıkartır elbet
ben de olmuyor elifmuz isterim ama süt istemem kaydirigubbakcemile3
ya bende sürekli hata veriyo kapanıyo site sizde de oluyo mu?
YOOO OLMUYOO ay bende 2 gundur yuhaf oldum cok guvendıgım bi eleman sahtekarlık yapmıs dünden beri pişmanda ama mahemeye vercez dıyo şirkett halını gördukce kötü oluyom yaa 5 aylık bebegı var yapması büyük hata ah seytana uymak cok kötüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?