Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

benimkilerin haberi olur yeni komşularım çok iyi özellikle alt komşum her gün kapımı çalıyor ne yapıyorsun diyor kontrol altındayım yaniiii

çok güzel benimde yan komşum aslında öyle ama kadıncağız zırt pıt arabaya atlayıp annesine gidip gelio arada beni unutuyor :roflol: ben hatırlatıyorum kendimi :roflol:bide bana bebek yap sevelim dio arabanın içinde sever artıkk:roflol::roflol::roflol:

bende komşu falan yok valla kendi kendimleyim sadece

çok kötü bişey kapını çalan olmaması bazen kendimi yalnız hissediyorum o zaman...yan komşuma dört elle sarılıorum bende vereliniortak

akrabalarda uzakta olunca eşimle başbaşa kalıorum o zaman da ona sarıyorummmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

eski apartmanda ben de öyleydim valla ama şimdikinde öyle değil hepsi ev hanımı tek çalışan benim kahve günü yapıyorduk her hafta boş günüme ayarlamışlardı gidiyordum öyle samimi olduk

eski apartmanda 9 ay oturduk ,gelcez deyip durdular

taşındığım gün aa taşınıyo musunuz? daha gelemedik de size dediler

bende dedim gelmeyin artık zaten ama tabi içimden kaydirigubbakcemile3

eski apartmanda ben de öyleydim valla ama şimdikinde öyle değil hepsi ev hanımı tek çalışan benim kahve günü yapıyorduk her hafta boş günüme ayarlamışlardı gidiyordum öyle samimi olduk

komşulukların devam etmesi çok iyi bu devirde değerlerimizin sürdürülmesi....

melekcim benimde öyle bir tane vardı 1 sene evvel gelicem size dedi kadın hala gelecek taşıdı gitti kafamçokkarıştı

Bu arada gülşah şu anda burda yok..O da benim dert ortağım oldu..Bi ara msn de ona teşekkür edicem..Gerçekten gülşahın bu kadar olgun olduğunu bilmiyodum..Canım benim ..Şeniz

ayy tatlım benim ne zaman ihtiyacın olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım her zaman opuyorumnanaktan çooook seviyorum ben sizi canlarım benim allah herşeyi gönlünüze göre versin Şeniz Şeniz Şeniz

nihayet sesin çıktı çakılcımmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…