Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Unutmaki hayatim, bir erkek ölürken kipirdayan son yeri, kalbidir. Bir kadin ölürken,dili...
lafa bak lafa hemde facede herkesin önünde laf sokuyor bana elifim, hay dilim kadar kafana taş düşsün yazsammı

Unutmaki hayatim, bir erkek ölürken kipirdayan son yeri, kalbidir. Bir kadin ölürken,dili...
lafa bak lafa hemde facede herkesin önünde laf sokuyor bana elifim, hay dilim kadar kafana taş düşsün yazsammı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kim yazmış bunu kız sempatiksalakcinni

Bunların hepsi aynı..

Benim eşimde benim dilimden şikayet eder..

Ama aslında benim ağzım vardır dilim yoktur..:roflol:

Öyle kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz, hayvansever dediğin benim gibi koynunda yılan besleyecek :1closedeyes:
ne güzel demişler dimi kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kim yazmış bunu kız sempatiksalakcinni

henüz kocam olmayan, aday olduğunu düşündüğüm ama bir haftadan beri düşüncemden vazgeçtiğim zaaatı muhterem, face de yorum yazmış bir kişisel iletime, kaşınıyor illa kavga istiyor:umursamaz:

henüz kocam olmayan, aday olduğunu düşündüğüm ama bir haftadan beri düşüncemden vazgeçtiğim zaaatı muhterem, face de yorum yazmış bir kişisel iletime, kaşınıyor illa kavga istiyor:umursamaz:

niye vazgeçtin kız ne yaptıki sana bilmiyorumkismile

sende hiç duyma boşver:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…