- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kedi, köpek alcak kocan sana :icecream:
coştuk yine :roflol::roflol:
Unutmaki hayatim, bir erkek ölürken kipirdayan son yeri, kalbidir. Bir kadin ölürken,dili...
lafa bak lafa hemde facede herkesin önünde laf sokuyor bana elifim, hay dilim kadar kafana taş düşsün yazsammı
Unutmaki hayatim, bir erkek ölürken kipirdayan son yeri, kalbidir. Bir kadin ölürken,dili...
lafa bak lafa hemde facede herkesin önünde laf sokuyor bana elifim, hay dilim kadar kafana taş düşsün yazsammı
:roflol::roflol:
çocuklar da bozulcak burda :roflol:
kapayın gözlerinizi :smiley-cool:
Öyle kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz, hayvansever dediğin benim gibi koynunda yılan besleyecek :1closedeyes:
ne güzel demişler dimi kötükedihüso
Bunların hepsi aynı..
Benim eşimde benim dilimden şikayet eder..
Ama aslında benim ağzım vardır dilim yoktur..:roflol:
çocuklar da bozulcak burda :roflol:
kapayın gözlerinizi :smiley-cool:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kim yazmış bunu kız sempatiksalakcinni
Açalım azcık dünürüm çocukları cahil kalmasınlar:roflol:
tuvaletteki spermin üzerine oturunca hamile kalıcağını sananlar geldi aklıma sempatiksalakcinni :sinifsinif:
henüz kocam olmayan, aday olduğunu düşündüğüm ama bir haftadan beri düşüncemden vazgeçtiğim zaaatı muhterem, face de yorum yazmış bir kişisel iletime, kaşınıyor illa kavga istiyor:umursamaz:
tuvaletteki spermin üzerine oturunca hamile kalıcağını sananlar geldi aklıma sempatiksalakcinni :sinifsinif:
Nasıl midem bulandıakannehir
niye vazgeçtin kız ne yaptıki sana bilmiyorumkismile
sende hiç duyma boşver:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?