Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nerdeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 efendidirde çok kıskançtır mesela evlenince kesınlikle eve pc ıstemıyor boshayallersmile

Ama benim işim bu :1shok: bir orta yolunu bulamazmıyız bir sorsan kendisine gülşah şakkıdı aman zaten bana hep kıskançları denk geliyor, seven kıskanır napalım bayanssulusmile

Ama benim işim bu :1shok: bir orta yolunu bulamazmıyız bir sorsan kendisine gülşah şakkıdı aman zaten bana hep kıskançları denk geliyor, seven kıskanır napalım bayanssulusmile

Aman aman uzak dur öylelerinden:bbo:

ayy ben pcnın ban kalıcagını unutmusum aldık gitti seni kaydirigubbakcemile3 ne zaman istemeye gelıyoruz kaydirigubbakcemile3

kısknç olmasın :sinifsinif:

5 tane kaldı okumam elifim benim uyumadan onu okuyacağım eddoras abla için

ben okumadım daha

şu adamlarda gelemedi bu saat oldu

Aaha canım arkadaşım kuyumcuyu serdi ayağıma, en öndekilerde iğrençmiş, sarı kelepçe gibi, bööööggg hiç sevmiyorum bilezik, annemde '' sen adam olmazsın, ozaman söyle kayınvalidene evleneceğin gün sana düğünde sadece ufak maşallahlardan taksın, büyüt okut sonuçlara bak'' diyor kaydirigubbakcemile3:lepi:

bende sevmem altın :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…