- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Dünya'nın en mutlu çiftleri kim..??
ADEM & HAVVA...
Neden mi?
1)Ademin de Havvvanın... da kaynaansı olmadı..
2.)Adem de Havva da aldatılmaktan korkmadı..
3.)Havva hiçbir zaman kıyafetleri ile Adem'i çileden çıkarmadı..
4.)Havva kız arkadaşlarını toplayıp akşama kadar dedikodu yapmadı..
5.)Sevgililer gününü unutmaktan doğan kavgalar çıkmadı...
6.)Adem hiçbir zaman Havva'ya ''SEN DÜNYADA GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL KADINSIN '' derken yalan söylemedi...
aklinialirimsmile
nerdeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 efendidirde çok kıskançtır mesela evlenince kesınlikle eve pc ıstemıyor boshayallersmile
uyuyun bakıyım hemen :mymeka:
evlenince anlatırızsize :icecream::icecream:
Ama benim işim bu :1shok: bir orta yolunu bulamazmıyız bir sorsan kendisine gülşah şakkıdı aman zaten bana hep kıskançları denk geliyor, seven kıskanır napalım bayanssulusmile
Ama benim işim bu :1shok: bir orta yolunu bulamazmıyız bir sorsan kendisine gülşah şakkıdı aman zaten bana hep kıskançları denk geliyor, seven kıskanır napalım bayanssulusmile
5 tane kaldı okumam elifim benim uyumadan onu okuyacağım eddoras abla için
ayy ben pcnın ban kalıcagını unutmusum aldık gitti seni kaydirigubbakcemile3 ne zaman istemeye gelıyoruz kaydirigubbakcemile3
ayy ben pcnın ban kalıcagını unutmusum aldık gitti seni kaydirigubbakcemile3 ne zaman istemeye gelıyoruz kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
hem kız, hem erkek tarafıım yandık :roflol:
hadi hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
hem kız, hem erkek tarafıım yandık :roflol:
Öyle küçük altınla kurtaracağını sandınnnn dimiiiii seni gidiiii , bileennnnnziiiik isterim sositososito
Bilezikleri altınları hazırla dünürümaklinialirimsmile
İlk şahitlerdensin hayatım sende, bu da demek oluyorki sende hazırla :jeyyar:
bilmiyorumkismile
Çeyrek altın yeter:1closedeyes:
Vallahi biz hep müsaitizde , münasip kısmetimin adını öğrenseydim hiç değilse kaydirigubbakcemile3
Aaha canım arkadaşım kuyumcuyu serdi ayağıma, en öndekilerde iğrençmiş, sarı kelepçe gibi, bööööggg hiç sevmiyorum bilezik, annemde '' sen adam olmazsın, ozaman söyle kayınvalidene evleneceğin gün sana düğünde sadece ufak maşallahlardan taksın, büyüt okut sonuçlara bak'' diyor kaydirigubbakcemile3:lepi:
O kesin canım herkes beni kazıklıyo:çok üzgünüm::kedi:kazıklanma :roflol::roflol:
bende sevmem altın :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?