çok sıkıcı bir gün hatta hayat.....
Allah kadının kadına yaptığı kötülükten yuvalarımızı korusun allah öylelerini bildiği gibi yapsın...
Et mi var dı dünürümbilmiyorumkismile
İstemem et:1closedeyes:
Allah kadının kadına yaptığı kötülükten yuvalarımızı korusun allah öylelerini bildiği gibi yapsın...
Sanki her tarafım domates kokuyo gibi hissediyorumakannehir
Noldu kız:1shok:
taze fasulye ,et kavurma bi de ezogelin çorbası yapçam
buarada hani buzluğa kırmızı lahana atmıştım ya robottan geçirilmiş
dün akşam ilk defa salataya koydum, çok güzel oldu
hayırdır yaprak fisfisfis
bitti mi domatesler dünürüm ,kaynatçan mı onları?
Bamyasempatiksalakcinnikıymalı şehriye çorbasını yanına ne gider kızlar yaaaa
demin kıymalı şehriye çorbası yaptım yedim çok leziz olmuştu
dert büyükk başım çatlıyor çok üzgünümm en yakınıma yapılanlar var anlayın işte sizlerden ricam dua edinn ne olurr kimin duası derler ya Allah dardakine yardım etsin...
Selam canım naberopuyorumnanaktan
slm hoşgeldin simeranya.....kocaelinin neresindensin??
kocaelinin neresindesinnnnİyidir canım senden naber, kolay gelsin domatesler için, bende sabahtan beri raporlamalarla uğraşıyorum, offfff çok zengin bir koca bulup tüm zamanımı yardım derneklerinde, sosyal aktivitelerde geçirsem, tek derdim, saçımın dip boyası olsaaaa delikafadulden
kıymalı şehriye çorbasını yanına ne gider kızlar yaaaa
demin kıymalı şehriye çorbası yaptım yedim çok leziz olmuştu
İyidir canım senden naber, kolay gelsin domatesler için, bende sabahtan beri raporlamalarla uğraşıyorum, offfff çok zengin bir koca bulup tüm zamanımı yardım derneklerinde, sosyal aktivitelerde geçirsem, tek derdim, saçımın dip boyası olsaaaa delikafadulden
dert büyükk başım çatlıyor çok üzgünümm en yakınıma yapılanlar var anlayın işte sizlerden ricam dua edinn ne olurr kimin duası derler ya Allah dardakine yardım etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?