- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
çok sıkıcı bir gün hatta hayat.....
Allah kadının kadına yaptığı kötülükten yuvalarımızı korusun allah öylelerini bildiği gibi yapsın...
kıymalı şehriye çorbasını yanına ne gider kızlar yaaaa
demin kıymalı şehriye çorbası yaptım yedim çok leziz olmuştu
dert büyükk başım çatlıyor çok üzgünümm en yakınıma yapılanlar var anlayın işte sizlerden ricam dua edinn ne olurr kimin duası derler ya Allah dardakine yardım etsin...
Karnıyarık emelciğim cokacimcoook
ikisi de kıymalı :sinifsinif:
İlla karnını yarıp zavallı patlıcanın içine kıymamı koymak lazım, belki koymak istemiyor emel kıyma karnıyarıga cadı karamel makiyato seniklava:
dün yedik ki o da kıymalı
bamya da olmaz o da geçen günün yemeği
kızartma yapayım o vakit olmaz mı b,r yararlı bir zaralı olur dengelerler birbirlerin
Aman onunda başka sorunları olur..İyidir canım senden naber, kolay gelsin domatesler için, bende sabahtan beri raporlamalarla uğraşıyorum, offfff çok zengin bir koca bulup tüm zamanımı yardım derneklerinde, sosyal aktivitelerde geçirsem, tek derdim, saçımın dip boyası olsaaaa delikafadulden
ben çıkıyorummm olaylar karışık bizde kızkardeşimin evliliği bitiyor(((((((((((((((((((((( sanırım bu gece almaya gidicez ankaraya alıp baba evine getiricezzz offffff offf
ben çıkıyorummm olaylar karışık bizde kızkardeşimin evliliği bitiyor(((((((((((((((((((((( sanırım bu gece almaya gidicez ankaraya alıp baba evine getiricezzz offffff offf
sana yaprak sararım canım benim hele gelllbana noluyosa sanki yemeğe ben gelcem :roflol:
zaten kıymalı şehriye çorbası da sevmem ben emel ona göre :1rolleyes:
her şerde bir hayır vardır canım hakkında hayırlısı olsunben çıkıyorummm olaylar karışık bizde kızkardeşimin evliliği bitiyor(((((((((((((((((((((( sanırım bu gece almaya gidicez ankaraya alıp baba evine getiricezzz offffff offf
siz niye kavga ediyorsunuz daha evlenmeden hele evleninOfff biz çok kavga ediyoruz ya elif bu ilişki buraya kadar sanırım , daha zorlamanın ne manası var, adam 180 derece değişti, neden çünkü sevildiğinden emin oldu. Ah aptal kafam , bundan sonra herkese hakettiği kadar değer ya da daha az. Azı karar, fazlası zarar bu işin :1no2:
Bana hep kozalaklar denk geliyor herhalde emel akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?