Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

dert büyükk başım çatlıyor çok üzgünümm en yakınıma yapılanlar var anlayın işte sizlerden ricam dua edinn ne olurr kimin duası derler ya Allah dardakine yardım etsin...

Amin canım dua ederiz elbette, biz hatta takımca bunu kendi aramızda yapmaya başlıyoruz, çok üzüldüm umarım halledilebilecek bir durumdur, umarım kıymetini iyi anlarlar :teselli:

dün yedik ki o da kıymalı
bamya da olmaz o da geçen günün yemeği
kızartma yapayım o vakit olmaz mı b,r yararlı bir zaralı olur dengelerler birbirlerin

bana noluyosa sanki yemeğe ben gelcem :roflol:

zaten kıymalı şehriye çorbası da sevmem ben emel ona göre :1rolleyes:

ben çıkıyorummm olaylar karışık bizde kızkardeşimin evliliği bitiyor (((((((((((((((((((((( sanırım bu gece almaya gidicez ankaraya alıp baba evine getiricezzz offffff offf

Aman onunda başka sorunları olur..
ben çıkıyorummm olaylar karışık bizde kızkardeşimin evliliği bitiyor (((((((((((((((((((((( sanırım bu gece almaya gidicez ankaraya alıp baba evine getiricezzz offffff offf

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Duş aldım geldim..Hala domates kokuyomuyum acaba:sinifsinif:

Rabbim kimsenin ev huzurunu bozmasın, ama eğer haklıysa kızkardeşin hiç düşünmesin bile

Offf biz çok kavga ediyoruz ya elif bu ilişki buraya kadar sanırım , daha zorlamanın ne manası var, adam 180 derece değişti, neden çünkü sevildiğinden emin oldu. Ah aptal kafam , bundan sonra herkese hakettiği kadar değer ya da daha az. Azı karar, fazlası zarar bu işin :1no2:

bana noluyosa sanki yemeğe ben gelcem :roflol:

zaten kıymalı şehriye çorbası da sevmem ben emel ona göre :1rolleyes:
sana yaprak sararım canım benim hele gelll
her şerde bir hayır vardır canım hakkında hayırlısı olsun
kolay değil
siz niye kavga ediyorsunuz daha evlenmeden hele evlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…