Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

halılarım mis gibi kokuyo

yeni gibi olmuşlar

Yıkanınca çok güzel oluyo..

Ben de halımın üzerine geçen gün ütüyü düşürdüm..Az kalsın ayağıma geliyodu..Sıcaktı bi de..Halıda ütü izi varsempatiksalakcinniDeğiştirmem lazımbilmiyorumkismile

Sıkma canını belki barışırsınız:çok üzgünüm:

Barışmak istemiyorumki ömürcüğüm, canımı sıktığımda olayın böyle sonuçlanması yoksa bitmiş bitmemiş artık öyle çok koymaz bana, ben evlenmeme 2 ay kalmışken ayrıldım, benim üzüldüğüm bana neden hep yanlış insanlar denk geliyorki , arkadaş ve dost seçiminde bu kadar iyiyken şansım, sevgili konusunda hiç gülemedim, kısmet vardır bunda da bir hayır diyoruz, rabbim neyler neylerse güzel eyler diyoruz

Hayırlı değilmiş demek ki canım öyle düşünmek lazım..Evlenip boşanmak var bi de

geçen sene bu şirket yoğundu başka yere verdim, lekeler aynen üzerindeydi :sinifsinif:

rabbim neyler neylerse güzel eyler a.s

Öyle tabi, en azından hala allahıma şükür namusum yerinde sempatiksalakcinni
Neler var neler istediğini alıp terkedilen eyvahedigeldismile

bunun erkekler tarafından istediğini alma durumuna dönüştürülmesine anlam veremiyoum simoşum kusura bakma

2 tarafta ister, sonra da kızın namusu gitmiş olur nedense

neyse konuyu saptırdım pardon bilmiyorumkismile

vereliniortakvereliniortak

Bizim toplumumuzda böyle malesef elifim, aslına bakarsan bazıları savunmak için namus bacaklarda değildir der ama, ben inancım gereği aksini düşünürüm, hele hele bir erkeğin 101010000 kadının üzerine eli değmişken, eli erkek eline değmemiş kız aramaları, bununla övünmeleri midemi bulandırıyor, bu erkeklerin bazıları sahiden gereksiz ve karaktersiz oluyorlar, bak gene sinirlendim

Yeni bir makyaj sitili öğrendim onu deneyeyim bende bakalım nasıl olacak, değişik buğulu göz makyajı gibi amaa çok uğraştırıyor, sonrada eddoras ablamın ablasıyla ilgili konumuza döneceğim, bu akşam erken çıkayım netten ki işim bitsin, ablaya söz verdik, yarın bol bol konuşuruz, nasılsa cuma ohh yaa cumalara bayılıyorumki :asigim:

o konuda haklısın canım kendileri her haltı yiyo, ondan sonra eli erkek eline değmemiş kız arıyolar :mymeka:

tabiki inancımıza göre zina haram ama bunun sadece kadına yüklenmesine kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…