- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Canım çok sıkılıyor
halılarım mis gibi kokuyo
yeni gibi olmuşlar
kahve içen?
Sıkma canını belki barışırsınız:çok üzgünüm:
Barışmak istemiyorumki ömürcüğüm, canımı sıktığımda olayın böyle sonuçlanması yoksa bitmiş bitmemiş artık öyle çok koymaz bana, ben evlenmeme 2 ay kalmışken ayrıldım, benim üzüldüğüm bana neden hep yanlış insanlar denk geliyorki , arkadaş ve dost seçiminde bu kadar iyiyken şansım, sevgili konusunda hiç gülemedim, kısmet vardır bunda da bir hayır diyoruz, rabbim neyler neylerse güzel eyler diyoruz
Yıkanınca çok güzel oluyo..
Ben de halımın üzerine geçen gün ütüyü düşürdüm..Az kalsın ayağıma geliyodu..Sıcaktı bi de..Halıda ütü izi varsempatiksalakcinniDeğiştirmem lazımbilmiyorumkismile
Barışmak istemiyorumki ömürcüğüm, canımı sıktığımda olayın böyle sonuçlanması yoksa bitmiş bitmemiş artık öyle çok koymaz bana, ben evlenmeme 2 ay kalmışken ayrıldım, benim üzüldüğüm bana neden hep yanlış insanlar denk geliyorki , arkadaş ve dost seçiminde bu kadar iyiyken şansım, sevgili konusunda hiç gülemedim, kısmet vardır bunda da bir hayır diyoruz, rabbim neyler neylerse güzel eyler diyoruz
Hayırlı değilmiş demek ki canım öyle düşünmek lazım..Evlenip boşanmak var bi de
Öyle tabi, en azından hala allahıma şükür namusum yerinde sempatiksalakcinni
Neler var neler istediğini alıp terkedilen eyvahedigeldismile
Fatmagülü mü seyrediyosun:roflol:
Öyle tabi, en azından hala allahıma şükür namusum yerinde sempatiksalakcinni
Neler var neler istediğini alıp terkedilen eyvahedigeldismile
Ahaha yok ömürcüğüm ben pek dizi seyretmem zaman kaybı olarak görürüm, ama başına gelenlerden haberim var sırnaşık şey
bunun erkekler tarafından istediğini alma durumuna dönüştürülmesine anlam veremiyoum simoşum kusura bakma
2 tarafta ister, sonra da kızın namusu gitmiş olur nedense
neyse konuyu saptırdım pardon bilmiyorumkismile
Çok kasvetli bi dizi içim daraldı
yengeyi var ya kötükedihüso
bunun erkekler tarafından istediğini alma durumuna dönüştürülmesine anlam veremiyoum simoşum kusura bakma
2 tarafta ister, sonra da kızın namusu gitmiş olur nedense
neyse konuyu saptırdım pardon bilmiyorumkismile
Bizim toplumumuzda böyle malesef elifim, aslına bakarsan bazıları savunmak için namus bacaklarda değildir der ama, ben inancım gereği aksini düşünürüm, hele hele bir erkeğin 101010000 kadının üzerine eli değmişken, eli erkek eline değmemiş kız aramaları, bununla övünmeleri midemi bulandırıyor, bu erkeklerin bazıları sahiden gereksiz ve karaktersiz oluyorlar, bak gene sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?