Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

görüşürüz canım Şeniz

ben makyaj yapmayı beceremiyorum ya

Ben yapabilirim kendim makyaj ama çok sık yapmıyorum arada biboshayallersmile

beceriksizim bilmiyorumkismile

yok be hayatım delimisin, çok ta müsait bir gözyapın var, ah ben izmirde olsam ne makyajlar yaparım sana, çok yatkınım bu konuya ben, birde süslü olduğumdan sürekli yeni şeyler denerim kaydirigubbakcemile3
canım sıkılınca makyaj denemeleri yapıyorum gece makyajı,gündüz makyajı, buğulu, cool öyle yapıp yapıp siliyorum hangisinin daha iyi durduğuna falan karar veriyorum boshayallersmile

Ben yapabilirim kendim makyaj ama çok sık yapmıyorum arada biboshayallersmile

eyeliner sürebiliyorsa bir kadın tamamdır, o kadın makyajla harikalar yaratır kaydirigubbakcemile2 ilk zamanlarda eyeliner süremiyorum diye oturur ağlardım ben sengözlerimebaksanab gerçi şimdi günlük majyajda kullanmam ben sadece göz altına kalem , dudağa parlatıcı, birde rimel, oh mis world oluyor sonra bayanssulusmile

görüşürüz canım Şeniz

ben makyaj yapmayı beceremiyorum ya
vereliniortakvereliniortak
Naber meldoşboshayallersmile
fatmagülü izliorum bende mafoldumben

bize kurs verrrrr boshayallersmileboshayallersmile

eyeliner sürebiliyorum..Ama ben makyajı pek sevmiyorum..Rimel sürerim çıkarım çoğu zaman..

bende arada bir yaparım ama öyle çok da ayrıntılı yapamam

aslında yakıştğını söylüyolarbayanssulusmile

Yakışır tabi benim dünürümeŞeniz

Bana da koyu renk göz makyajını yakıştırıyolar..

eyeliner, kalem :sinifsinif:

far, rimel ve rujdan ibarettir makyajım

eyeliner sürebiliyorum..Ama ben makyajı pek sevmiyorum..Rimel sürerim çıkarım çoğu zaman..

Bende günlük makyajlarımda hiç kullanmam eyeliner ömürcüğüm, sadece gece ve özel günlerde. Ben makyajı seviyorum aslında ağır olmamak koşulu ile, makyajda değil belki, bakımı seviyorum galiba bayanssulusmile

Forumun makyaj topiği gayet canlı ve ben çok beğeniyorum başlıkları, güzel makyaj yapanlar var, bu makyaj işide sanat sanırım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…