Yeni bir makyaj sitili öğrendim onu deneyeyim bende bakalım nasıl olacak, değişik buğulu göz makyajı gibi amaa çok uğraştırıyor, sonrada eddoras ablamın ablasıyla ilgili konumuza döneceğim, bu akşam erken çıkayım netten ki işim bitsin, ablaya söz verdik, yarın bol bol konuşuruz, nasılsa cuma ohh yaa cumalara bayılıyorumki :asigim:
görüşürüz canım Şeniz
ben makyaj yapmayı beceremiyorum ya
beceriksizim bilmiyorumkismile
Ben yapabilirim kendim makyaj ama çok sık yapmıyorum arada biboshayallersmile
vereliniortakvereliniortakgörüşürüz canım Şeniz
ben makyaj yapmayı beceremiyorum ya
fatmagülü izliorum bende mafoldumbenNaber meldoşboshayallersmile
yok be hayatım delimisin, çok ta müsait bir gözyapın var, ah ben izmirde olsam ne makyajlar yaparım sana, çok yatkınım bu konuya ben, birde süslü olduğumdan sürekli yeni şeyler denerim kaydirigubbakcemile3
canım sıkılınca makyaj denemeleri yapıyorum gece makyajı,gündüz makyajı, buğulu, cool öyle yapıp yapıp siliyorum hangisinin daha iyi durduğuna falan karar veriyorum boshayallersmile
Ben yapabilirim kendim makyaj ama çok sık yapmıyorum arada biboshayallersmile
eyeliner sürebiliyorsa bir kadın tamamdır, o kadın makyajla harikalar yaratır kaydirigubbakcemile2 ilk zamanlarda eyeliner süremiyorum diye oturur ağlardım ben sengözlerimebaksanab gerçi şimdi günlük majyajda kullanmam ben sadece göz altına kalem , dudağa parlatıcı, birde rimel, oh mis world oluyor sonra bayanssulusmile
bende arada bir yaparım ama öyle çok da ayrıntılı yapamam
aslında yakıştğını söylüyolarbayanssulusmile
bende arada bir yaparım ama öyle çok da ayrıntılı yapamam
aslında yakıştğını söylüyolarbayanssulusmile
bize kurs verrrrr boshayallersmileboshayallersmile
eyeliner sürebiliyorsa bir kadın tamamdır, o kadın makyajla harikalar yaratır kaydirigubbakcemile2 ilk zamanlarda eyeliner süremiyorum diye oturur ağlardım ben sengözlerimebaksanab gerçi şimdi günlük majyajda kullanmam ben sadece göz altına kalem , dudağa parlatıcı, birde rimel, oh mis world oluyor sonra bayanssulusmile
güzele ne yakışmaz karamel makiyato :1hug:
Yakışır tabi benim dünürümeŞeniz
Bana da koyu renk göz makyajını yakıştırıyolar..
eyeliner sürebiliyorum..Ama ben makyajı pek sevmiyorum..Rimel sürerim çıkarım çoğu zaman..
Şeniz şımarcam kaydirigubbakcemile3
Şeniz
gri far seviyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?