ya da benim kalbim fesat :roflol:
Siz beni yanlış anlıyosunuz:roflol:Ben tuvaletten bahsediyorum ya öteki işi de yapmayıversinler:roflol:
Yemeğimi yapıyım da bugün anneme gideyim..boshayallersmile
serin akannehir akannehir oturduğumuz yerde terliyoruz ya o kadar sıcak ki
ay arkadaşımın oğlu çok tatlı ya ,herşeyi taklit ediyo çok şeker kaydirigubbakcemile3
günaydın
dün şekerlerimi aldım ama çok kötü olmuş dün aceleden duramadım orda az sonra kadınla kavgaya gitcem gece uyuyamadım yaaa eşime de göstermedim bu halleriyle bir lavanta koymuş sanırsın taneyle koymuş kapı süsünü mavi yapacaktı beyaz yapmış (elinde vardı görmüştüm)sadece iki ponpon mavi eklemiş kutuyu ben bile daha iyi süslerim yaaa kenarlarına ponpon koymuş al sana kutu çok sinirliyim valla
Bi de bunun için para mı alcak kadın şimdi..guclubacismilegünaydın
dün şekerlerimi aldım ama çok kötü olmuş dün aceleden duramadım orda az sonra kadınla kavgaya gitcem gece uyuyamadım yaaa eşime de göstermedim bu halleriyle bir lavanta koymuş sanırsın taneyle koymuş kapı süsünü mavi yapacaktı beyaz yapmış (elinde vardı görmüştüm)sadece iki ponpon mavi eklemiş kutuyu ben bile daha iyi süslerim yaaa kenarlarına ponpon koymuş al sana kutu çok sinirliyim valla
bahçeci kliniğinde doktorlara sorulan sorulara baksana
doktorları bile delirtmişler ,hocam acil ,hocam acil kaydirigubbakcemile3
bazen de konular oluyo yaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrddddddddddıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm ,aciiiiiiiiiiiiiiiillllllllllll diye...
Ay o tipleri biliyorum sempatiksalakcinni
bi bakıyosun saçını ne renge boyatsa diye soruyo akannehir
tutçan saçından acele dövcen onu sempatiksalakcinni :roflol:
eee daha daha nasılsınız kaydirigubbakcemile3
bence de kadına güvendim ben komşumun tanıdığı sürekli gidemedim kaç ay öncesinden söyledim yapa yapa bunları yapmışşş ahh salaağım ben ne güzüveniyorsun ki elin kadınına herkes sengibi mi değil migünaydın emelişkom
içine sinmediyse git değiştirt tabi , daha vaktin var nasıl olsa
ne kadar ayıp ya bişeyi yapçam diye üstüne alıyosun düzgün yap barilmaz:
alacak tabiiii 100tl bi de neye 100tl alacaksa artıkBi de bunun için para mı alcak kadın şimdi..guclubacismile
berbattt vallaeee daha daha nasılsınız kaydirigubbakcemile3
Emel kayıp yine
İyiyiz sen nasılsınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?