Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Yemeğimi yapıyım da bugün anneme gideyim..boshayallersmile

Evet kuru fasülye yapıcam..Hava da serin bugün iyi gider..Ben pek sevmemde eşim sever.

serin akannehir akannehir oturduğumuz yerde terliyoruz ya o kadar sıcak ki

ay arkadaşımın oğlu çok tatlı ya ,herşeyi taklit ediyo çok şeker kaydirigubbakcemile3

serin akannehir akannehir oturduğumuz yerde terliyoruz ya o kadar sıcak ki

ay arkadaşımın oğlu çok tatlı ya ,herşeyi taklit ediyo çok şeker kaydirigubbakcemile3

Bugün iyi burası dün çok sıcaktı..

Çocuklar papağan gibi oluyokaydirigubbakcemile3

Benimde bi arkadaşımın oğlu var 8 yaşında..Cumartesi günü geldiklerinde deli etti beni..Bi de aksine eşimin eşyalarını plaketleri falan var onları karıştırıyoakannehirkocaman çocuk..akannehir

Annesinde de bi sabır..:bbo:

günaydın
dün şekerlerimi aldım ama çok kötü olmuş dün aceleden duramadım orda az sonra kadınla kavgaya gitcem gece uyuyamadım yaaa eşime de göstermedim bu halleriyle bir lavanta koymuş sanırsın taneyle koymuş kapı süsünü mavi yapacaktı beyaz yapmış (elinde vardı görmüştüm)sadece iki ponpon mavi eklemiş kutuyu ben bile daha iyi süslerim yaaa kenarlarına ponpon koymuş al sana kutu çok sinirliyim valla

bahçeci kliniğinde doktorlara sorulan sorulara baksana

doktorları bile delirtmişler ,hocam acil ,hocam acil kaydirigubbakcemile3

bazen de konular oluyo yaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrddddddddddıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm ,aciiiiiiiiiiiiiiiillllllllllll diye...

bi bakıyosun saçını ne renge boyatsa diye soruyo akannehir

tutçan saçından acele dövcen onu sempatiksalakcinni :roflol:

günaydın emelişkom

içine sinmediyse git değiştirt tabi , daha vaktin var nasıl olsa

ne kadar ayıp ya bişeyi yapçam diye üstüne alıyosun düzgün yap bari lmaz:

Bi de bunun için para mı alcak kadın şimdi..guclubacismile

günaydın emelişkom

içine sinmediyse git değiştirt tabi , daha vaktin var nasıl olsa

ne kadar ayıp ya bişeyi yapçam diye üstüne alıyosun düzgün yap bari lmaz:
bence de kadına güvendim ben komşumun tanıdığı sürekli gidemedim kaç ay öncesinden söyledim yapa yapa bunları yapmışşş ahh salaağım ben ne güzüveniyorsun ki elin kadınına herkes sengibi mi değil mi
nasıl gerginim anlatamam
Bi de bunun için para mı alcak kadın şimdi..guclubacismile
alacak tabiiii 100tl bi de neye 100tl alacaksa artık
eee daha daha nasılsınız kaydirigubbakcemile3
berbattt valla
Emel kayıp yine

ekim annelerinde biri doğum yapmış hikayesini anlatmış onu okuyordum bol ekşınlı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…