Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kasıklarımda bi ağrı var bu adet belirtisi mi acaba

:sm_confused: :sm_confused:

bende çok fena ağrı var ,ve kaşıntı

yarın doktora gitsem diye düşünüyorum ,şu iltihap probleminden kurtulamıyorum

bi de gebeliğe engel deniyo ya fisfisfis

Sizde bi sürü engel var ona bakarsankaydirigubbakcemile3

Şaka bi yana git tabi dünürüm..İltihap rahatsız eder zaten..

sabah yavrum gözleri kapalı ,biberonu ağzında bi yandan süt içip bi yandan uyuyo

kıyamam ya çalışan annelerin çocukları da mesai yapıyo valla

hehehe geldim
kadına nasıl bir bakışla gitti isem artık kadın tüm isteklerime evet dedii
cumaya hazır olsun alacam dedim tamam dedii
bakalım o gün nasıl olacak şekerler

hehehe geldim
kadına nasıl bir bakışla gitti isem artık kadın tüm isteklerime evet dedii
cumaya hazır olsun alacam dedim tamam dedii
bakalım o gün nasıl olacak şekerler

cumaya hazır olmazsa yolarsın saçını başını guclubacismile kötükedihüso :roflol:

doğurmadım hehehe
elif enfeksiyon fena bişey çok yaşadım biliyorum bol su iç bi de yaprak ped kullanma onlar enfeksiyon yapıyor benim dr öyle dedi
sürekli iç çamaşır değiştir pamuklu olacak dedi
ben de çalışıyorum sürekli değiştiremem dedim okulda oluyorum
nenelerimiz gibi bez kullan sen de dedi onu kullanıyorum nene gibi ama o zmandan beri olmuyordum
yine oldum ama çok değil fazla ,drara çıkmaktan oluyormuş bi de hamilelerde ondan oldum
çok sü içiyorum habire wcdeyim artık pek bir samimiyiz

teyzoşlar biz kahvaktı edelim gelelim

suyu çok içiyorum canım ,günlük pedleri de kullanmıyorum

buarad evde stok oldular ,pedlerin yanında hediye kaç kutu oldu bilmem kaydirigubbakcemile3

iççamaşırını da dediğin gibi ancak sabah uyanınca ve eve gidince değiştirebiliyorum

kadını görmeniz lazım nasıl gözlerini açtı tırstı mı neee nasıl baktıysam
yok bu sefer adam gibi yapar
kapı süsünü beyaz yapmış orada nedense mavi diye algıladım komşumda ben bişey demedim diye söylememiş bişey sonra evde alcı gözle baktım beyaz sünnet çocuğu gibi daha da sinir oldum
onu söyledim mavi olacaktı benim oğlum sünnet olmayacak doğacak daha dedim duvarda beyaz vardı onu yapmışsın dedim
evet dedi mavi kurdelem bitmişti onu yaptım
olmaz dedim bunu böyle kabul etmem biz senle böyle anlaşmamıştık
bebek süslerindeki lavantalar dedim çok az misafire böyle nasıl vereyim dedim ayıp utanırım biz senle bir kilo üzeriinden anlaştık burda taş çatlasın 200gr vardır bunların içi dolu olsun dolgun dursun dedim
kutuyu da dedim bi de dedim kumaşını ütülememişsin süslemmeişsin bile iki ponpon tamam dedim
ben hep böyle yapıyorum dedi yok dedim süsle azıcık dedim şuraya da ponpon koy dediom azcık boncuk koy dedim tamam dedi
bakacez artık
cevap

anlıyorum seni
ben bir ara kocamdan şüphelenmiştim onda var da ban mı geçiyor diye dr sordum burda yok erkekten kadına geçmez dedi sen kendine bak dikkat et de adama bulaştırma diye dalga geçmişti burdaki salak

anlıyorum seni
ben bir ara kocamdan şüphelenmiştim onda var da ban mı geçiyor diye dr sordum burda yok erkekten kadına geçmez dedi sen kendine bak dikkat et de adama bulaştırma diye dalga geçmişti burdaki salak

:roflol::roflol::roflol:

anlıyorum seni

evlenmeden önce de olduğu için kocamdan şüphelenmedim hiç kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…