Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydıııınn
kızlar doğum yapacağım gün 8 ekim cuma günü eren 3kg olmuş hehehehehe maşallah
yarın da temizlikçiler gelecek iki tane aldım dip bucak temizlenecek ev halılarım da yarın gidiyor temizlenmeye cuma da pasta börek yapcaz komşularla şekerlerimi de aldım mı cumartesiden sonra beklemeye başlayacağızzzzz

ömür hala adet olmamış sevindim şaşmaz onun günü inşallah hayırlısıyla hamiledirrrr inşallah tüm içimden gelerek dua ediyom valla hamile duası kabul olurrrrr

muhabbet fenaymış valla çok güldüm hele meldaya vall alem kız haaaaaa çok şeker hatun ya güldürüyor sağolsun

emel var ya elim ayağım titredi sanki ben doğum yapçam

içim bir garip oldu

rabbim sağlıkla ,sıhhatle gelmeyi nasip etsin erene ,sanada kolay doğum nasip etsin inşallah öncesinde ve sonrasında da

ayy nasıl oldum anlatamam

ömürüm canım dünürüm de inşallah bende inanıyorum ki hamile :CüvCüv:

Günaydııııınnnnopuyorumnanaktan

Emelcim hayırlısıyla kurtulun inşallah..Ereni görelim artık.boshayallersmile

Günaydııııınnnnopuyorumnanaktan

Emelcim hayırlısıyla kurtulun inşallah..Ereni görelim artık.boshayallersmile
sağolun can dostlarım benim
valla ben de heyecanlıyım nasıl bişey acaba diyeeee ilk sizin haberiniz var kesin tarihten valla dün geç geldik
bi de dün habire komşular geldi bana valla 3 te de çıktım komşum hala oturuoyrdu haber veremedim :kedi: çıkıyorum diye

Pazar ya da pazartesi gelmesi gerekiyodu..

Ya bi de bi şey takılıyo kafama ben bi sürü ilaç kullandım..Hala da içiyorum..eyvahedigeldismile

kullanmasana akannehir

ben bile hamile olma ihtimalim olmadığı halde dün eczaneden kullandığım fitil vardı onu alcaktım ,vazgeçtim

her ay saçma bir inanışla ya varsa diye düşünmeden edemiyorum ,korktum fitil kullanmaya

normalde gecikmez sen de değil mi ömür öyle biliyorum
nasıl ilaçlar ağrı kesici ise sorun değil şimdi ilaçlar hamileliğin ileri safhalarında etkili oluyor şimdik bişey olmaz
test yapsan önlem alırdık da

ömür test yapmayacak mısın
Test alabilsem yapcam da dışarı çıkamıyorum..eyvahedigeldismile
Dayanamadım dünürüm baş ağrısı çok çektim..Sonra bi ara belim ağrıdı onun için içtim...Sesim kısıldı onun için içtim..Yani bi sürüakannehir
Aman kendi kendimize kuruntu yapıyoruz..Belki yoktur bi şeykaydirigubbakcemile3
Benim gecikmez adetim genelde saati saatine gelir..

özel mesaj yazamıyorum şuan burdan yazayım

emelişkom biz erene hediye almak istiyoruz

ama eşin ve senin açından sorun olur mu? adresini vermek sorun olur mu?

vermezsen anlarız :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…