günaydıııınn
kızlar doğum yapacağım gün 8 ekim cuma günü eren 3kg olmuş hehehehehe maşallah
yarın da temizlikçiler gelecek iki tane aldım dip bucak temizlenecek ev halılarım da yarın gidiyor temizlenmeye cuma da pasta börek yapcaz komşularla şekerlerimi de aldım mı cumartesiden sonra beklemeye başlayacağızzzzz
ömür hala adet olmamış sevindim şaşmaz onun günü inşallah hayırlısıyla hamiledirrrr inşallah tüm içimden gelerek dua ediyom valla hamile duası kabul olurrrrr
günaydın dünürümmmm
yok di mi gelen giden zemuszemus
haftaya cuma geliyor eren opuyorumnanaktan
Yok gelmedi dünürüm..Geleceğini hissedemiyorum..bilmiyorumkismile
emel var ya elim ayağım titredi sanki ben doğum yapçam
içim bir garip oldu
rabbim sağlıkla ,sıhhatle gelmeyi nasip etsin erene ,sanada kolay doğum nasip etsin inşallah öncesinde ve sonrasında da
ayy nasıl oldum anlatamam
ömürüm canım dünürüm de inşallah bende inanıyorum ki hamile :CüvCüv:
sağolun can dostlarım benimGünaydııııınnnnopuyorumnanaktan
Emelcim hayırlısıyla kurtulun inşallah..Ereni görelim artık.boshayallersmile
kaç gün oldu şimdi sositososito
Pazar ya da pazartesi gelmesi gerekiyodu..
Ya bi de bi şey takılıyo kafama ben bi sürü ilaç kullandım..Hala da içiyorum..eyvahedigeldismile
Test alabilsem yapcam da dışarı çıkamıyorum..eyvahedigeldismileömür test yapmayacak mısın
Dayanamadım dünürüm baş ağrısı çok çektim..Sonra bi ara belim ağrıdı onun için içtim...Sesim kısıldı onun için içtim..Yani bi sürüakannehir
kullanmasana akannehir
ben bile hamile olma ihtimalim olmadığı halde dün eczaneden kullandığım fitil vardı onu alcaktım ,vazgeçtim
her ay saçma bir inanışla ya varsa diye düşünmeden edemiyorum ,korktum fitil kullanmaya
Aman kendi kendimize kuruntu yapıyoruz..Belki yoktur bi şeykaydirigubbakcemile3normalde gecikmez sen de değil mi ömür öyle biliyorum
nasıl ilaçlar ağrı kesici ise sorun değil şimdi ilaçlar hamileliğin ileri safhalarında etkili oluyor şimdik bişey olmaz
test yapsan önlem alırdık da
yakında eczane yok mu dünürüm? markete diye çıkıp alsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?