özel mesaj yazamıyorum şuan burdan yazayım
emelişkom biz erene hediye almak istiyoruz
ama eşin ve senin açından sorun olur mu? adresini vermek sorun olur mu?
vermezsen anlarız :1hug:
valla çok duygulandım yaaaa yemin ederim gözlerim doldu
eşime sorayım yollamazsanız bile düşünmeniz yeter valla canlarım benimmmm olumunekankayizsmile
benim açımdan sorun olmaz eşim de sorun etmez sanırım konuşayım onunla söylerim sizeee olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ben de oturayım dedim dün yorum yaptığım konuyu aradım dostumhamile olanı bulamadım ulaşılmıyor da merak ettim kadın 4 aylık hamile ama nasıl aileme evleneceğini soruyor
teyzoşlar yeğeninizin tam adı mert eren oldu
babmız kendi koydu ama sadece eren diyor hala nedenseee
hep aklımdasınız valla inanın kimseye anlatmadıklarımı anlattım sizeeeelif ve ömür teyzesinden küçük birer hediye olsun dedik ,anarsınız bizi olumunekankayizsmile Şeniz
O konuyu kapattırdı konu sahibi..
Kafasından anlamış doktor cinsiyetini dedi..Herkes dalga geçti tabi..Kapattırdı..
tarım köyişlerinden denetime geliyolar eyvahedigeldismile
amanınnnnn dikkat eliffffftarım köyişlerinden denetime geliyolar eyvahedigeldismile
kekliyor yaaaaa salak kızzzzŞimdi diyo ki kız ben konuyu baştan sona okudum..Bebek 3,5 aylık..Herkes diyo ki 3,5 aydan fazladır o cinsiyeti belli olduğuna göre..Bu da diyo ki doktor cinsiyetini kafasından öğrendi..:roflol:
Sonra insanlar dedi ki ya sen bizi kekliyosun ya dostun seni kekliyo..Sinirlendi..:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/393345-offf-offf-kizlar-offfff.html
Bu kızda iyi ki bi sözlüsüyle ilişkiye girdi durmadan konu açıyo yaakannehir
elif teftiş mi görüyor şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?