eniştenin durumu ohaoldumsmile :sinifsinif: eyvahedigeldismile :umursamaz: bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni akannehir :bbo: laelaelaelaelae kafamçokkarıştı CADIARZU:1shok: fisfisfis :1no2: :1closedeyes: -tatlicadiarzu- :uhm: :çok üzgünüm:
daha sonra aynennn böyle olacakkkk:kedipuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:hulya::lepi:Şenizdelikafadulden hihoyyyt:CüvCüv:sırnaşık şey:roflol::sm_cool::teytey::hooray::dance::asigim:a.s.
çünküüüüü :ecrin_bebek:babası da onu çok sevecekkkkkk
totemini sevdiğimmmmm :1hug:
Şeniz Şeniz Şeniz meldoş sen bilmiyorsun bir ara benim şomluğum aldı basını gıttı topıge bır kız gırmıstı dedı bende bebek ıstıyorum banada yardım edermısın demıstı :roflol: :roflol:
gülşah sen bizim uğurumuzsunnnnn
:kedi: kankam bana uğur böceğim diyor bu sıralar ne desem çıkıyor ölcem galiba :roflol::roflol:
Şeniz Şeniz Şeniz meldoş sen bilmiyorsun bir ara benim şomluğum aldı basını gıttı topıge bır kız gırmıstı dedı bende bebek ıstıyorum banada yardım edermısın demıstı :roflol: :roflol:
Allah korsun kız ağzından yel alsın dur ne ölmesi daha çok kişinin sana ihtiyacı varr
bu sefer gıdıyordum az kaldı ama sızı bırakamadım emos cok kötuydum 1 haftadı yeni yenı duzelıyorummafoldumben
:roflol::roflol::roflol:
ömür yollasın kırmızı şortu sırayla giyelim uğur getirir:roflol::roflol:
eniştenin durumu ohaoldumsmile :sinifsinif: eyvahedigeldismile :umursamaz: bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni akannehir :bbo: laelaelaelaelae kafamçokkarıştı CADIARZU:1shok: fisfisfis :1no2: :1closedeyes: -tatlicadiarzu- :uhm: :çok üzgünüm:
daha sonra aynennn böyle olacakkkk:kedipuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:hulya::lepi:Şenizdelikafadulden hihoyyyt:CüvCüv:sırnaşık şey:roflol::sm_cool::teytey::hooray::dance::asigim:a.s.
çünküüüüü :ecrin_bebek:babası da onu çok sevecekkkkkk
eliff tuvalate gitti gelmedi
:roflol: :roflol:
sırayla kk'da bebeği olmayanlara gezdiririz :roflol:
yanlız şortu giyip düşünmek yeterli oluyo mu :roflol: :roflol: yoksa başka bişey yapmak lazım mı :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
bebeğin gelişini bir dondurmayla kutladım :icecream: :roflol:
:roflol: :roflol:
sırayla kk'da bebeği olmayanlara gezdiririz :roflol:
yanlız şortu giyip düşünmek yeterli oluyo mu :roflol: :roflol: yoksa başka bişey yapmak lazım mı :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
bebeğin gelişini bir dondurmayla kutladım :icecream: :roflol:
Dünürüm şortu giycen sonra kendini olayların akışına bırakıcan:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun tatlım:1hug: neyn vardı a.s.
neyin vardı kuzum yaaa
sagolun kızlar yaa reglm 14 gun surdu sonrada cok kansız kaldım sanırım basımı kaldıramadım yataktan ayaga kalkınca falan cok basım donuyordu bıde bende kansızlık var gıdıyordum yanı az daha mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?