Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

geçmiş olsun çakılım gitmedin mi doktora? 14 gün çok uzun

Eşinin bariyer kurmasına izin verme:jeyyar:takmayı unutsun o şeyi:roflol::roflol:
:roflol::roflol:
basket maçınıda izliyordunuz o sıralar :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
milli forma kırmızı şort :jeyyar::jeyyar:
oda kırmızı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kırmızının etkisi :jeyyar::jeyyar:

geçmiş olsun yaaaaaa canım
dr ne dediiiii

elif onları sen ver eline o arada elinde topluiğne olsun del işte olmamı kızzzzz

sevsen de sevmesen de 2-3 kaşık ye gülşahçım

bol bol kuru üzüm ye

kan değerlerin hemen normale dönüyo

şort falan varsa git değiştir üzerini ,kapalı giyin :roflol:

doktordan izin çıkana kadar cızz dersin lmaz: kaydirigubbakcemile3

Şort var ya üstümdeaklinialirimsmile

Dur dünürüm adamın çocuğu unutması lazımaklinialirimsmile

ben kan ilacı içiyorum ablam da içiyor ferrum fort hap dr sor kullan bana faydası oldu kan değerim düşmüştü şişmdi çok iyi olduuu

geçmiş olsun çakılım gitmedin mi doktora? 14 gün çok uzun

sagol tatlım gıdemedım cunku salak doktorum sehır dısındaymıs lmaz: kankam dr sordu antibıyotık kullandıgım için ve stresten dolayı uzamıs demıstı ama kendımı toplayamadım dahamafoldumben

sevsen de sevmesen de 2-3 kaşık ye gülşahçım
bol bol kuru üzüm ye
kan değerlerin hemen normale dönüyo

kuru üzüm yiyeyim bari elifcim opuyorumnanaktan benımkı bayagı bır dibe vurmus ama gıdıp geldıgımı hıssettım ayy senınlemı ugrasıcaz burda dedıler almadılar benı dıger tarafa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

ben kan ilacı içiyorum ablam da içiyor ferrum fort hap dr sor kullan bana faydası oldu kan değerim düşmüştü şişmdi çok iyi olduuu

bende kan ılacı aldım canım ama onun kullanmadan once kan testı yaptırmak gerekıyormus ben igneden korkuyorum hayatta yaptıramam :umursamaz:

üzüm,yeşil olan bitkiler ,dut pekmezi

hiç bir tanesı bana uymuyor nedense :roflol: :roflol:

Benimki bi yere uğrayacakmış 2 saate kadar evdeyim dedieyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…