Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydın elifimmmm
nasılsın dün çok dua ettim herşey ömürün ve senin istediğin gibi olması için
gece boyunca nedense ikinizle uğraştım

ya siz böyle yazdıkça içim acıyor yemin ederim bu nasıl gaddarlık ya zulümmm buuuu
Allahım çocuk sevgisi versin eşlerinize

amin emelişkom amin

aslında benimki çocukları sever, çok da ilgilenir ama kendi çocuğu olma fikrine çok uzak
:çok üzgünüm:

bütün akşam temizlik yaptım eşimle
seni ödüllendirecem dedim çalıştı çalıştı :1closedeyes:sonra yorgun düştü uyudu :roflol:

yazık kız adama :roflol: :roflol:

şu melda da adamcağızı kullanıyor yaaaa vermiyorda bari teselli armağanı falan vereydi dimi

günaydın elifimmmm
nasılsın dün çok dua ettim herşey ömürün ve senin istediğin gibi olması için
gece boyunca nedense ikinizle uğraştım

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah rabbim dualarını kabul eder emelcim

doğumda da bizim adımızı söyle unutma kaydirigubbakcemile3

aklımda
ben kürtaja giderken de sizin için dua etmiştim koridor boyunca hamile kalmanız için opuyorumnanaktan

onlar o ameliyat masasına yatmıyor onların içinden parçalar koparılmıyor
nasıl acıdır elif anlatamam
ben mecbur olduğum halde yaptırdım ona bile suçluluk duydum keşke bilseydim yaşardı diye düşünmekten kendimi alamadım ki ,Rabbim onların içine acıma duygusu versin bu konularda

rabbim yaşatmasın ama kabul edilemez bir durum ya

birkez onun korkusunu yaşadım ,Allah'ım dedim aldırmak zorunda kalıcaksam hamile olmıyayım

öyle ya da böyle eşinin kabulleneceğini düşünüyorum durumu inşallah

bence de kabul edecek ama ömür çok yıpranacak o kabullenene kadar canım yaaa ömürcüm çekecek sıkıntıyı

Eşim malesef sen de ben de alışmadan bu işi halledelim diye diretiyo..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…