- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Eşim malesef sen de ben de alışmadan bu işi halledelim diye diretiyo..:çok üzgünüm:
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook :umursamaz: mafoldumben mafoldumben
peki sen ne düşünüyosun? mafoldumben
Sabah eltim geldi..Onunla oturduk biraz onun için geç kaldım buraya gelmekte..Sizin nerden haberiniz oldu dedim..Eşim sabah yengesini aramış bugün ömüre arada bi bakın hamile demiş..Eltim diyo ki biz hamile kaldığımızda da bize de kızardı bu çocuk..Çocuklarla hiç ilgisi yoktur..Biz sizden hiç böyle bi şey beklemiyoduk o yüzden şaşırdık dedi..Abisi demişki bizimki fena tongaya düşmüş..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak yine kıyamıyo sana :1hug:
benimki de der hep çocuk yapmak delilik sempatiksalakcinni
yengen ne dedi peki? onlar biraz destek olsunlar sana
sen istiyosan bu bebeği ömürcüm kimseyi dinleme bence düşünüyorum ben 3 aylık evliyken hamile kaldım bazen kuşkuya düşüyodum erken oldu daha eşimle evliliğin tadını çıkaramadım diye ama şimdi kızıma bakıyorumda iyiki doğmuşum diyiyorum eşinin dediği ikimizde alışmadan lafına baksana kendininde alışıcağını biliyo istiyosan kararlı ol bence
Ben böyle bi şey yapmayı istemiyorummafoldumben
edicen ömürcüm mücadele ediceksin istiyosan bebeğin için ediceksin çok değil ulrasonda onu görene kadar bekle eşin yumuşıyacak
Ben birazdan doktorumu arıycam..
Pazartesi için randevu almamı istedi..
ne için eyvahedigeldismile
ya sen ömür böyle bişeyi yapacak mısın
kıyma ona ne olur diren tabi şartlarını sen biliyorsun ama o sana geldii bırakma onu
annen var eltin var ne olur ikna edin enişteyii aldırmaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?