- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ne konuştun doktorla dedi..Randevu aldım dedim..Onu sormuyorum aldırcağımızı söyledin mi dedi:çok üzgünüm:
Ya birşey sormalıyım ömür ve elif, siz evlenmeden önce yani çıkarken çocuk mevzusu hiç açılmadımı? Neden sormadınız ya da nabız yokladınız mı? O zaman istiyorum deyip şimdi istemiyorum mevzusu varsa eğer, bu resmen yalancılıktırAy ben çok kızdım ya, ömür lütfen pozitif düşün. Bebişinin keyfini çıkar, sinirden elim ayağım kesildi bak şimdi :1no2:
aldırmıyoruz ki deseydin :mymeka:
sen ne dedin
Ya birşey sormalıyım ömür ve elif, siz evlenmeden önce yani çıkarken çocuk mevzusu hiç açılmadımı? Neden sormadınız ya da nabız yokladınız mı? O zaman istiyorum deyip şimdi istemiyorum mevzusu varsa eğer, bu resmen yalancılıktırAy ben çok kızdım ya, ömür lütfen pozitif düşün. Bebişinin keyfini çıkar, sinirden elim ayağım kesildi bak şimdi :1no2:
Öyle dedim..Böyle bi niyetim yok onun için konuşmadım dedim..Hayır aldırıyoruz dedi..İnat ediyo.İllaki onun dediği olacak
:mymeka: Çok üzgünüm çoook :mymeka: Çok üzgünüm çoook
sex and the city var showda
çocuk istiyorum demezdi ama istemiceğini düşnmemiştim :sm_confused:
o zaman bilseydim evlenmez miydim? hayır evlenirdim
çocuk için evlenilmesine anlam veremeyenlerdenim ben
anne olmayı istiyorum tabi ama bu eşimle evlenmeme engel olmazdı
Katılmıyorum, evliliği daha da kenetleyen çocuktur, ben aşkımdan gebersemde çocuk istemiyorsa karşı taraf evlenmem
eşim bir ömür bebek istemese üzülür, kahrolurum ama bu sebepten ondan vazgeçmem
eşim bir ömür bebek istemese üzülür, kahrolurum ama bu sebepten ondan vazgeçmem
sabit-doğruluğuna inandığım gerçekler vardır sonucu ne olursa olsun asla vazgeçmem, sevgi doluyumdur-yumuşağımdır-ama asiyimdir de... belkide ben erkekler için istenilen kıvama gelemediğimden yürütemedim şimdiye dek ilişkilerimi, ya da bana doğru adam denk gelmedi. Ömür sen bir bireysin ve bu bebeği sen tek başına yapmadın, sorumluluğun %50 si enişteye ait. Bunun bilincinde ol, sen güçlü bir kadınsın, ya da olmalısın. Lütfen lütfen bir daha düşün
Bana neler çektiriyo şu anda ben vazgeçebiliyo muyum geçilmiyo işteboshayallersmile
Aldırmanı istese vazgeçerim diyosun ama dimi dünürüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?